27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un (24) Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Isparta

Afrin bölgesinde Kel Tepe mevkiinde tünellerden sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un şehadet haberi, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan tarafından, merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü'nde oturan babası Derviş Açıkkol ve diğer aile fertlerine verildi. Sağlık ekipleri de şehit evinde hazır bekletildi. Şehadet haberini duyan vatandaşlar ve yakınları da Açıkkol ailesinin evine akın etti. Jandarma ekipleri tarafından şehidin evine ve sokağına Türk bayrağı asıldı.

Bekar olan şehit Açıkkol'un geçen hafta çarşamba günü ailesini ziyaret ettikten sonra Afrin'e gittiği belirtildi. Şehidin yakın arkadaşları, Burhan Açıkkol'un Afrin'e gitmeden önce yaptığı konuşmalarında 'Afrin'e şehit olmaya gidiyorum.' dediğini söylediler. Odasında 'Gayret bizden, zafer Allah'tan' şeklinde yazı bulunduğu öğrenilen şehit Açıkkol'un 1'i kız 4 kardeş oldukları belirtildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gül32

03 Mart 2018 Cumartesi 16:56

Albay kendi reklamını mı yapıyor diğer yetkililer nerede vali, garnizon komutanı, belediye başkanı başka zaman onlarca araçlık konvoyla giderken bu sefer neredeydiler? Bayrakları belediye asar bir defa jandarma neyin peşinde mesele bayrak asma yarışı değil madem öyle taziye çadırını da jandarma albayı kursaydı şov yapmanın sırası değil birde peşinde kameraman getirseydi tam olacaktı

Hayati Erbil

02 Mart 2018 Cuma 15:54

Mekanın cennet olsun yiğidim...Her nedense "Tabi ki şehitler olacak" diyenlerin evlatları hiç şehit olmuyor

Osman Özdemir

02 Mart 2018 Cuma 11:31

Aziz şehidimizi C. Allah mağ****t eylesin, ailesinin, Isparta' mızın ve milletimizin başı sağ olsun ve İnşaallah bir daha böyle bir ızdırap yaşatmasın.

Ahmet SOYLU

02 Mart 2018 Cuma 09:48

Din için, Kur'an için, Ezan için, Bayrak için, Vatan için, Millet için, Devlet için, Şehidim kanını akıttın Canını verdin Allah senden razı olsun.Bizlere hakkını helal et yiğidim. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.

alperen

02 Mart 2018 Cuma 09:41

allah rahmet eylesin

ERTAN ERSAL

02 Mart 2018 Cuma 09:23

ALLAHIM ŞEHİDİMİZİN KABRİNİ CENNET EYLE AİLESİNE SABIRLAR VER BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

omar

02 Mart 2018 Cuma 08:00

Bizim için şehit oldu Rabbim kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin

hd

02 Mart 2018 Cuma 07:25

Allah ailesine sabır versin. Sehidimiz artık tum halkın cocuğudur, o bizim icin mücadele etti,

Abdullah Ay

02 Mart 2018 Cuma 00:36

Allah şehidimize rahmet eylesinAilesine sabır, metanet versinAllah şefaatine nail eylesinRuhu içün el fatiha...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR