17 Mayıs 2024 Cuma

SDÜ personeline hizmetiçi eğitim

Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından SDÜ'de görev yapan akademik ve idari personele yönelik hizmetiçi eğitim düzenlendi. 

Isparta

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi ve SDÜ Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğünce “Narkotik Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Faaliyetleri” konusunda eğitim verildi. Programın öğleden sonraki oturumlarında ise Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce “Davranışsal Bağımlılık, Madde Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı ve Aile İçi Etkili İletişim” konularında bilgilendirmeler yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çakma Genel Sekreterler

03 Ekim 2023 Salı 17:34

Eğitimi önce genel sekretre, daire başkanlarına, fakülte sekreterlerine verin. Memurlar bunlardan bilgili. SKS nin açılımını bilmeyen insanlar bu üniversite de makam mevki sahibi. Akademik personelden genel sekreter yaparsanız sonuç bu olur. Yapılanları ancak kendini beğenmiş, kibir abidesi genel sekreter çakması beğenir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR