29 Nisan 2024 Pazartesi

SDÜ İletişim Fakültesi’nden kütüphane yenileme projesi

SDÜ İletişim Fakültesi’nden kütüphane yenileme projesi

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri “Her Kitap Bir Umut” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üç Kardeş Ortaokulu’nun Kütüphanesini yeniledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit ARKLAN’ın   Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında “Her Kitap Bir Umut” sosyal sorumluluk projesi ile öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir kütüphane oluşturmak hedeflendi. Öğrenci girişimciliği ile başlatılan projede, Üç Kardeş Ortaokulu’nun yeni kütüphanesinin açılışı 18 Aralık Pazartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirildi.Yeni kütüphanenin açılışı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile gerçekleştirilen şenlik, yüz boyama, dans ve çeşitli aktivitelerle tamamlandı.

Kütüphane yenileme projesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri; Şeyda Nur Akbaş, Mehmet Durkal, Seda Özari, Merve Acar, Şerife Şeyma Uçtu, Nazlı Furat ve Arda Orhun Canavar tarafından hayata geçirildi. Projede yer alan öğrenciler, “Kütüphane, öğrencilerin ihtiyaçlarına odaklanarak sadece ders çalışma değil aynı zamanda sosyal etkileşim ve kültürel gelişim için de bir yer olacak. Öğrenci eliyle yapılan bu kütüphane bizim birlikte başarımızın öyküsüdür…” diyerek düşüncelerini ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR