05 Mayıs 2024 Pazar

SDÜ İletişim Fakültesi lise öğrencilerini ağırladı

SDÜ İletişim Fakültesi lise öğrencilerini ağırladı

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri "Her Daim İletişim "sosyal sorumluluk projesi kapsamında lise öğrencilerini İletişim Fakültesi’nde ağırladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Profesyonel Halkla İlişkiler dersi kapsamında “Her Daim İletişim” kurumsal sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Proje ile öğrenciler Meryem GÜN, Serpil KAÇMAZ, Buse UÇAKCIOĞLU, Emine ALCALIK, Fadime RAMAZAN ve Mine ÇETİNTAŞ; Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerini Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ağırladı.

Lisede halkla ilişkiler ve tanıtım eğitimi alan öğrencilerin, İletişim Fakültesi’nde başta kendi bölümleri olmak üzere, tercih edebilecekleri bütün bölümleri yerinde gözlemlemeleri amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Üniversitenin RATEM (Radyo Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezi), UZEM (Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi), KİMER (Kurumsal İletişim Merkezi) ile fakültenin uygulama atölyesi Junior Atölye yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenen bu etkinliklerle, öğrencilere belgesel ve film çekimi, uzaktan eğitim süreci, kurumsal iletişim, halkla ilişkiler ve reklamcılığın temelleri gibi eğitimler verildi. Proje kapsamında düzenlenen etkinliklere İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit ARKLAN ve İletişim Fakültesi öğretim üyeleri de eşlik etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR