30 Nisan 2024 Salı

SDÜ Enstitüleri 2 bini aşkın araştırmacıya kapılarını açıyor

SDÜ Enstitüleri 2 bini aşkın araştırmacıya kapılarını açıyor

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı enstitülerine ilişkin başvuru takvimi ve kontenjanları açıklandı. SDÜ bünyesinde lisansüstü eğitim veren Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Enstitüsü bu yıl onlarca anabilim dalında uzmanlaşmak isteyen 2 bini aşkın araştırmacıya kapılarını açmaya hazırlanıyor.

GSE’de 7 Anabilim Dalına 60 Lisansüstü Kontenjan

Güzel Sanatlar Enstitüsü, müzik, grafik tasarım, resim, sahne sanatları gibi 7 anabilim dalında eğitim almak isteyen öğrencilerine alanında uzman akademisyenler eşliğinde eğitim imkanı sağlıyor. 

GSE lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

FBE’de 24 Anabilim Dalına 500’e Yakın Kontenjan 

Bilgisayar mühendisliğinden biyomühendisliğe, çevre mühendisliğinden elektrik elektronik mühendisliğine 24 anabilim dalında lisansüstü eğitim veren Fen Bilimleri Enstitüsü, bu yıl 500’e yakın öğrenci alımı yapacak.

FBE lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

SBE’de 29 Anabilim Dalına 218 Kontenjan 

Sağlık Bilimleri Enstitüsü, sağlık alanında uzmanlaşmak isteyen bilim insanlarına tıbbi biyoloji, hemşirelik, fizyoloji, temel eczacılık bilimleri gibi 29 anabilim dalında eğitim veriyor. Enstitü bu yıl, 218 öğrenci alacak. 

Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

Eğitim Bilimleri Enstitüsünde 5 Anabilim Dalına 177 Kontenjan 

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitiminden Yabancı Diller Eğitimine, Türkçe ve Sosyal Bilimleri Eğitiminden Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimine 5 anabilim dalında eğitim veren Eğitim Bilimleri Enstitüsü bu yıl 177 öğrenci alımı yapacak. 

Eğitim Bilimleri Enstitüsü lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

Sosyal Bilimler Enstitüsünde 28 Anabilim Dalına 1365 Kontenjan 

Arkeoloji, ekonometri, felsefe, gazetecilik, finans ve bankacılık gibi 28 alanda lisansüstü eğitim imkanı sunan Sosyal Bilimler Enstitüsü bu yıl bin 365 öğrenci ile buluşmayı hedefliyor. 

Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Süleyman doğan

29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:35

Bu kurumdaki Eğitim, araştırma hocaları hastaya pek iyi davranmıyor.

Atanin oğlu.

28 Temmuz 2023 Cuma 11:42

Tuncay yiğit aslan parçası adamını cagiracaksin yanına İlker seni Fetöyle açığa aldı ver o belgeleri sunalım ilkeri haklayalim diye plan yapacaksin işin garip tarafı adamın ilkere koşuyor ağlayarak Tuncay yiğit benden böyle bir istekte bulunuyor seni satıyor. Kim olduğunu bilirsin. Erkekçe yapın bu işleri sözde milliyetciler sözde devletciler.

Son Osmanlı.

28 Temmuz 2023 Cuma 11:39

Sedat Aktan beni dinle evlat. Tröllerin sana ulaştırır nasıl olsa. Okulda gizemli adam rollerine bürüneceksin. Sözde Fetöyle mucadele ettiğini lanse edeceksin. Gerçek fetöcüleri yanında tutacaksın. Sonra Çarıkçı her yerde kendi erkek olmadığı için Sedat bu işin hakkindan gelir Sedat şöyle yapar Sedat böyle yapar. Hepiniz adam değilsiniz. Bakın yazın buraya arkanızda kim olursa olsun hepinizi alacağım izleyin beni. Aktan niye milletvekili olamadın kandıramadin mi Çarıkçı gibi ak partiyi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR