29 Nisan 2024 Pazartesi

SDÜ, tercih öncesi tanıtıma başladı

SDÜ, tercih öncesi tanıtıma başladı

Isparta

Milyonlarca üniversite adayının heyecanla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) sonuçları açıklandı. Öğrenciler, üniversite tercih işlemlerini 27 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Isparta’da 1992 yılından beri eğitim veren ve Türkiye’de seçkin üniversiteler arasında yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine katılacak yeni öğrencilerini heyecanla bekliyor.

Tercih dönemine 1 hafta kala tanıtımlara başlayan üniversite yeni gelecek öğrencilere kapılarını açacak.

15 Fakülte, 4 Meslek Yüksekokulu, 2 Yüksekokul ve sayısız imkanlar ile Türkiye’de Süleyman Demirel Üniversitesinin adını eğitimde ilham veren üniversite olarak adını ilk sıralarda duyurmayı hedefliyor.

Süleyman Demirel Üniversitesini tercih edecek öğrencilerin öncelikle Isparta’yı gelip görmeleri sonrasında üniversiteyi gezerek, stantları ve kampüsleri ziyaret ederek bilgi alıp fikirlerine yön vermeleri öneriliyor.

Neden SDÜ :"İlham Veren Üniversite" mottosuyla kaliteli ve kapsamlı eğitim serüveni yaşayabilmenize olanak sağlayacak olan Süleyman Demirel Üniversitesini neden tercih etmelisiniz:

Eğitim kalitesi, uluslararası düzeyde akademik kadrosu, yerleşkede sunulan imkanları ve araştırmacılığı teşvikiyle öğrenci odaklı bir üniversite olan Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye’nin en seçkin üniversiteleri arasında yer almaktadır.

Ana dal lisans programlarını yürüten öğrencilerimiz, en erken 3. ve en geç 5. yarıyıl başında başvurabilecekleri ikinci bir dalda lisans diplomasına sahip olma şansını elde edeceklerdir.

Yan dalda ise, en erken 3. ve en geç 6. yarıyıl başında başvurabilecekleri ilgi duydukları başka bir alanda bilgilenmelerini sağlayan yan dal öğretim programına devam edebileceklerdir.

Süleyman Demirel Üniversitesi bir çok imkanları ile siz değerli öğrencileri bekliyor.

Detaylı bilgi için; üniversitenin WEB sitesini ziyaret edebilirsiz. https://aday.sdu.edu.tr/

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ruzgar

21 Temmuz 2023 Cuma 17:50

Çarıkçı gidiyor gençler sduyu tercih edebilirsiniz

Içerden bakış

21 Temmuz 2023 Cuma 15:22

ilham veren üniversite sloganını değiştirecektir yeni rektör.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR