28 Nisan 2024 Pazar

Salim Samurkaş adaylığını açıkladı

Salim Samurkaş adaylığını açıkladı

Isparta

Uluborlu ilçesine bağlı İleydağı köyünde muhtarlık için adaylığını açıklayan Salim Samurkaş, köy halkının desteğini alarak seçimlere katılma kararı aldı. 

Samurkaş, köyde uzun yıllardır yaşayan ve köyün sorunlarını yakından bilen bir isim olarak, hizmet için adaylığını koymuş durumda.

Samurkaş'ın muhtar adaylığı, köydeki yaşam kalitesinin artırılması, altyapı ve sosyal hizmetlerin geliştirilmesi, köylülerin talep ve ihtiyaçlarının daha etkin bir şekilde karşılanması amacını taşıyor. 
Aday, köy sakinlerinin güvenini kazanarak, köyün refahı ve gelişimi için çalışacağını belirtiyor.

İleydağı köyünde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde Salim Samurkaş'ın adaylığı, köy halkı arasında olumlu bir yankı uyandırmış durumda. 

Köy sakinleri, Samurkaş'ın köylerinin geleceği için yapıcı ve vizyoner projeler geliştireceğine inanarak desteklerini belirtiyorlar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhtarım

16 Mart 2024 Cumartesi 11:01

Artık İleydağı düşünsün

soytarılığı bırakın

16 Mart 2024 Cumartesi 01:20

parayı veren düdüğü çalar

Koylu memmet

15 Mart 2024 Cuma 14:09

Bizde merak ediyorduk zaten , Çok isabetli olmuş , İleydağında oy kullanmak için ne yapmalıyız acaba , Gezici yani mobil sandık uygulamanızda varmı sayın samurkaş, bizim sokaktan geçerken içine atıversek, ayrıca haberin en son paragrafını oluşturan 2 satırlık yazıyı habere sunan köylü kardeşimi anlından öpüyorum

Eşref Dinarî

15 Mart 2024 Cuma 13:59

Bize ne şimdi Uluborlu İlçesine bağlı İleydağı köyünde muhtarlık için adaylığını açıklayan Salim Samurkaş'tan, Isparta genelinde yüzlerce belki binlerle ifade edilecek kadar muhtar adayı vardır bunun neresi haber. ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR