27 Nisan 2024 Cumartesi

Saksılardaki toprakların caddeye atılma anı kameraya yansıdı

Saksılardaki toprakların caddeye atılma anı kameraya yansıdı

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesi’ne yerleştirilen saksılardaki toprakların yola saçılma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Alkollü olduğu öğrenilen ve arka cebinde bira şişesi ile dolaşan kişinin saksılardaki toprağı caddeye atma anları işte böyle kaydedildi.

Isparta’da gece saatlerinde Mimar Sinan Caddesinde yapılan demir korkulukların üzerindeki saksılardaki topraklar yollara saçılmıştı. Esnaf ve vatandaşların büyük tepkisini çeken olay aydınlatıldı. Caddedeki saksıların caddeye saçılma anı güvenlik kameraları an be an kaydetti.

Alkollü olan şahıs saksıları tek tek caddeye boşalttığı görülüyor. Cebinde bira şişesi bulunan şahıs daha sonra gözden kayboluyor.

İŞTE O ANLAR İZLEYİN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ayyaş

12 Şubat 2024 Pazartesi 07:36

Şimdi bu mevzu nasıl hükümete çakarıma döndü. Lan oğlum içen siz, sıçan siz, her türlü naneyi yiyen siz. Derdi memlekete hizmet etmek olanlara sövme peşindesiniz.

Adam'A iade

12 Şubat 2024 Pazartesi 06:56

Adam'a yazan arkadaş yolun ortasında müdahale et demiyoruz zaten çekersin tenha yere orda müdahale edersin herşeyin bı raconu var senin gibi g*tnden korkandan da bişey beklemiyoruz zaten anca hukuk var diye otunur bişey yapamazsiniz siz

Sakıp

12 Şubat 2024 Pazartesi 04:58

Daha iyi günler ülke arap afkanlı mülteci cenneti oldu

Pes

11 Şubat 2024 Pazar 23:54

O caddede hiç mi görevli ekip yokmuş. Hiç mi devletin eds kamerası yokmuş. Adam o saksıları dökmüş ya saksıya bomba koysaydı. Mahalle içi değil dağ başı değil Ispartanın merkezi hatta tam göbeği. Vatandaş be müdahale edecek. Asayişciler müdahale edecek. O şahsı bulun toplm hizmeti babımda o çiçekleri sulama bakımını yapma cezası verin.

Kenan

11 Şubat 2024 Pazar 23:08

Ispartada insanlarda vur kır yak dök mantığını anlayabilmiş değilim..

Orkun

11 Şubat 2024 Pazar 22:51

30 gün belediye Park bahçelerde çalışma cezası verilsin.

Memleket meselesi

11 Şubat 2024 Pazar 21:38

Böyle avukat gibi düşünenler yüzünden daha coookk olur böyle olaylar sakın müdahale etmeyin sakın haa

Adam'a

11 Şubat 2024 Pazar 19:20

O eskidendi. Şimdi hukuk mu var da müdahale edeceksin?

Av Sevcan cakır

11 Şubat 2024 Pazar 19:03

Duyarsız bir millet haline getirdiler bir bayanı döven kişiye müdahale esen ve kazayla onu olduren gence ceza yagdırdılar sokakta taciz eden adamı dovdu dıe 7 yıl verdiler dukkanlara zarar veren sahsa müdale eden adamı bıcakladı ceza yatmadı ulkenin durumu iyiye gitmiyor adaletin olmadıgı yerde kimse kimseye müdahale etmez

Adam

11 Şubat 2024 Pazar 19:00

O yolda gorupte müdahale etmeyene de yazıklar olsun adam mısıniz siz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR