28 Nisan 2024 Pazar

Sağlık-Sen’den muhteşem bir proje daha

Sağlık-Sen’den muhteşem bir proje daha

Isparta

Isparta Sağlık – Sen Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, Isparta Şehir Hastanesi karşısına “Sağlık – Sen Kreş”i açıyoruz diyerek; “Buradaki amacımız hiçbir kâr amacı gütmeden sadece üyelerimize hizmet anlayışı ile kaliteyi uyguna sunmaktır. Bu Kreşimiz Türkiye’de bir ilk olup, 86 öğrenci kapasiteli olacaktır” dedi.

Birbirinden farklı projelerle üyelerine hizmette sınır tanımayan Sağlık-Sen Yönetimi, şimdi de kreş açıyor. Şube Başkanı Ağun açıklamasında; “Hepimizin malumudur ki, okul öncesi eğitim ilk, orta, ve üniversite eğitimi kadar önemlidir. Zira, eğitim çocukluktan başlar. Çocuklarımızın özgür, özgüvenli ve bilimsel eğitimler ışığında yetişmeleri elzemdir. Bu yüzden okul öncesi eğitimin çok önemlidir. Okul öncesi eğitim ile çocuklar, hayata daha sağlam temellerle hazırlanmaktadır.  Isparta Sağlık – Sen olarak; Bireyleri ve toplumu güçlendirmenin en etkili yolunun eğitimden geçtiğinin bilinciyle; Eğitim insana dair yapılacak yatırımların en kıymetlisidir. Ancak, kaliteli eğitimle ülkemizi inşa edebilir, nesillerimizi hayata hazır, sağlıklı, üretken ve mutlu bireyler olarak yetiştirebiliriz. Kreş eğitim, diğer bir deyişle okul öncesi eğitim insan yaşamının en önemli yıllarını oluşturmakta, yapılan araştırmalar neticesinde ise bireyin beyin gelişiminin bu dönemde çok hızlı olduğunu hatta gelişimin bu safhada tamamlandığı görmekteyiz. Dolayısıyla yarınlarımızı güvence altına almak için çocuklarımıza Sendikamız bünyesinde hizmete açacağımız Kreş ile ülkemizin geleceğini inşa edeceğiz.  İşte Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak, biz de bu noktadan yola çıkarak, Isparta Şehir Hastanesi karşısına ‘Sağlık – Sen Kreş’i açıyoruz. Buradaki amacımız hiçbir kâr amacı gütmeden sadece üyelerimize hizmet anlayışı ile kaliteyi uyguna sunmaktır. Bu Kreşimiz Türkiye’de bir ilk olup, 86 öğrenci kapasiteli olacaktır.  Zira, biz kreşimizde eğitim kalitesine büyük önem vereceğiz. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım, en kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın bize emanet olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız. Burada çocuklarınız güvende olacak. Çağdaş eğitimin gerektirdiği tüm müfredatları öğrenecekler. Yeteneklerini geliştirebilecekleri atölye çalışmaları yapabilecekler. Bu imkanları sağlayıp kaliteli bir eğitimi vermek için çok büyük bir gayret içinde olacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Ben, burada sözlerime son verirken, açma çalışmalarında son aşamaya geldiğimiz ve önümüzdeki günlerde açacağımız Sağlık – Sen Kreş’imizin şimdiden sendikamıza, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

teşekkürler

27 Aralık 2023 Çarşamba 07:55

Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Öncelikle nöbet usülü görev yapan sağlıkçı arkadaşlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olsun.

Meraklı

26 Aralık 2023 Salı 10:13

Burası yenı mı yapıldı yoksa vardıda işletmeni devralındı.

Siz isletmw

25 Aralık 2023 Pazartesi 22:39

Üyelere kar payı dağıtıyor musunuz .Siz isletmwmisiniz sendika mi.Adami faydalanır memur sogan

HERUS

25 Aralık 2023 Pazartesi 21:53

Bir 112 acil sağlık çalışanı olarak başka bir sendikadayim ama bu sendikanın düzgün ve başarılı çalışmaları için tebrik ediyorum.

Tıp fakültesi

25 Aralık 2023 Pazartesi 20:31

Tıp fakültesindeki Sağlıkçılar içinde bir çalışma yapın lütfen

Allah'ın sevdiği kulu

25 Aralık 2023 Pazartesi 20:30

Ya sizden Allah razı olsun iç sesim olmuşsunuz

Süpersiniz süper

25 Aralık 2023 Pazartesi 20:27

Asker ve Hemşire görevinde bulunanlar için nimet bu nimet Hastanesinin karşısında vede askeriye yolunda nokta atışı yer süper

Büyüksün

25 Aralık 2023 Pazartesi 20:25

Gerçekten tebrik ederim sendika benim gözümde dernekten ibaretti taki bu kreş açma olayına kadar tebrik ederim Emeği geçenlerden.

Derya Emre

25 Aralık 2023 Pazartesi 20:23

Allah senden razı olsun

Abbas

25 Aralık 2023 Pazartesi 19:44

Tıp fakültesine yakın Çünürde de talep ediyoruz sayın başkan

Birbirİki

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:33

Allah'ina kurban başkan

Yüzde 25 zamma imza atan sendika

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:33

Çok merak ediyorum sendikacılık kreş açmak mı yoksa bunu sağlık kurumlarına mı açtırmak. Sen bana yüzde 25 zam yerine gelecek yıl ki enflasyon beklentisi kadar zam aldirabilseydin böyle koperetifti kresti uğraşmaya gerek kalmazdı.

Tebrikler

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:32

Arkanda kim.var bilemem ama önemli olan hizmet diyorum ve tebrik ederim

Sendikaya özel mi

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:30

Sadece bağlı olduğu sendikayami özel olucak bu hizmet

Ekibe bak

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:13

Böyle bir ekip hayatımda görmedim, süper hizmet büyük başkan

7cd

25 Aralık 2023 Pazartesi 17:35

Başka sendikacılar çocuklarına yararlanma şansı varmi acabaa......

İspartalı

25 Aralık 2023 Pazartesi 17:24

Sendikacılığı ıspartaya öğreten başkan başarılar dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR