27 Nisan 2024 Cumartesi

Rosense’den 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel İndirim

Rosense’den 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel İndirim

Isparta

Rosense kozmetik tesislerinde özenle üretilen cilt bakım ürünleri tüm Rosense mağazalarında %25 indirimle satışa sunuldu.

Gül Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (GÜLBİRLİK) kuruluşu olan Rosense A.Ş. yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla cilt bakım ürünlerinde indirime gitti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine dikkat çekerek, “Bu özel gün dolayısıyla Rosense olarak tüm cilt bakım ürünlerimizde indirim başlattık. Rosense olarak başlattığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyamız 1 Mart’ta  başlamış olup 9 Mart 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Bu arada Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, “Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir” dedi. Çelik, Gülbirlik’e bağlı Rosense Kozmetik Şirketi olarak Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların kullandığı özel cilt bakım ürünlerinde %25 indirim uyguladıklarını ifade etti.

‘’KADINLARIMIZ HER AİLENİN VAZGEÇİLMEZ TEMEL TAŞLARIDIR”

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, şu görüşlere yer verdi:

“Kadınlarımız; ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ulaşmış olduğumuz seviyenin en önemli itici gücü olup, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur. 

Bütün fedakârlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu, mutlu ve geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağanüstü gayret göstermektedirler. Dolaysıyla kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Türk kadını, tarihimizin en eski dönemlerimizden içinde bulunduğumuz güne kadar toplumsal hayatımızın millet ve devlet yapımızın odağında yer almıştır. Kuşakların yetişmesinde büyük rol üstlenen kadınlarımızı, üstün bilgi seviyesi ve kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyleri yetiştirmek için gösterdikleri özveriden dolayı kutlar, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü şimdiden kutlar, sağlık, başarı ve huzurlu günler dilerim."

ROSENSE ÜRÜNLERİ KADINLARIMIZA İNDİRİMLİ…

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Rosense’de özenle üretilen cilt bakım ürünlerinin Rosense’nin tüm mağazalarında yüzde 25 indirimli olarak satılacağını belirterek, indirimlerin 9 Mart’a kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

AVRUPA ÜLKELERİNE ÖZEL ÜRÜNLER  DE GELİŞTİRİYORUZ…​

Bu arada Gülbirlik’e bağlı Rosense Kozmetik Tesisi’nde üretilen kozmetik ürünlerin bugün Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu ülkelerindeki birçok kentteki büyük mağazalarda satılmakta olduğunu belirten  Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, “Yurtdışından Rosense ürünlerine aşırı talep var, oraya özel ürünler de geliştiriyoruz. Yurt dışına ayrıca online aracılığıyla da satışlar gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde önemli gelir elde ediyoruz. Amacımız ürün çeşidimizi daha fazla artırmak ve Dünyanın dört bir yanında Rosense ürünlerimizin tanıtımını ve satışını gerçekleştirebilmektir” dedi.

Almanya, Hollanda, İsviçre, Avusturya gibi çeşitli Avrupa ülkelerindeki birçok önemli merkezdeki raflarda Rosense ürünlerinin satışa sunulduğunu hatırlatan Çelik,  “Buralardaki raflara bir ürün koyabilmek inanın çok zor. Ama biz Rosense olarak bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

8 mart

08 Mart 2022 Salı 09:22

Araba reklamında kadın kullan şampuan reklamında kadın kullan gözlük reklamında kadın kullan bütün pis işlerinizde kadınları kullan ondan sonra kadınlar günü kutlayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR