28 Nisan 2024 Pazar

Rektör Saltan’ın yeni akademik dönem için mesajı

Rektör Saltan’ın yeni akademik dönem için mesajı

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet SALTAN 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına başlamasıyla birlikte bir mesaj yayınladı.

Rektör Saltan mesajında; Saygıdeğer Akademisyenlerimiz, Kıymetli Çalışanlarımız, Sevgili Öğrencilerimiz;

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına, dolayısıyla yeni bir akademik döneme giriyoruz. Yeni dönem yeni fırsatlar, yeni başlangıçlar demektir. Bu dönemde de yenilikçi, üreten ve büyüyen bir üniversite olmak için var gücümüzle çalışıp birbirimize destek olacağız. Öğretim üyelerimizin bilgi ve deneyimleriyle, öğrencilerimizin tutkusuyla ve azmiyle, idari personelimizin özverili çalışmaları ve güler yüzüyle nice başarılara birlikte ulaştığımızı göreceğiz.

Sevgili Öğrencilerim,

Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. SDÜ çatısı altında aldığınız eğitimle bu dönem de yeni konuları keşfetmek, yeteneklerinizi geliştirmek ve potansiyelinizi ileri taşımak için imkânları daima zorlamalı, bu hususta öğretim elemanlarımız rehberliğinde sıkı bir öğrenme sürecine hazır olmalısınız. Unutmayın, başarınızın anahtarı sabır, kararlılık ve çok çalışmaktır.

Kıymetli İdari Personelim,

Sizler Üniversitemizin sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlayan önemli bir parçasısınız. Katkınız ve özveriniz olmadan bir başarı elde edilemez; bunun farkındayız. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim.

Saygıdeğer Akademisyenlerim,

Türkiye’de eğitim-öğretimin önemli ve vazgeçilmez bir parçası olan “yükseköğretimin” mihenk taşı sizlersiniz. “Türkiye Yüzyılı”nın gelişime, yeniliğe, teknolojiye, Ar-Ge’ye, inovasyona dayandırıldığı ve bilginin yayılma hızının çok yüksek olduğu bu çağda sizlerin varlığı ve çalışmaları oldukça kıymetlidir. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine “biz” bilinciyle ve daha çok çalışarak ulaşacağımızı bu yeni dönemde de unutmamalıyız.

Yeni akademik dönemimizin Üniversitemiz için verimli ve başarılı geçmesini diliyor, öğrencilerimize de yerleşkelerimize yeniden hoş geldiniz diyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR