28 Nisan 2024 Pazar

OY PUSULASINA DOMUZ SORUNUNU YAZDI

OY PUSULASINA DOMUZ SORUNUNU YAZDI

Isparta

ISPARTA'nın Gönen İlçesi Güneykent beldesi Belediye Başkanı AK Partili Fahretdin Gözgün, 24 Haziran seçimlerinde oy pusulasında bir seçmenin domuz sorununu yazdığına dikkat çekerek, "Haklısın değerli vatandaşım. Ekmeğin tarımdan ama hiç sevmediğin hayvan domuz tarlana ortakçı olmuş, domuzla mücadelemizi sürdüreceğiz dedi.

24 Haziran seçimlerinde Güneykent'de 1012 nolu sandıkta bir oy pusulasında; "Abi biz domuzların hakkından gelemiyoruz, domuz artığı yiyoruz" yazısı çıktı.

Başkan Gözgün kendisine ait sosyal medya hesabında paylaştığı yazıda: "Gül Kenti Güneykentimin güzel insanları dertliydi. Ama birisi var ki tam dertlenmiş. 1012 nolu sandıkta oy pusulası zarfına domuz sorununu yazdığı notu bırakmış. Haklısın değerli vatandaşım. Ekmeğin tarımdan ama hiç sevmediğin hayvan domuz tarlana ortakçı olmuş. Ama seninde malumun ki; sürek avı yaptık hala yapma noktasında izinde problem yok, İl Özel İdarece Kaymakamlık kanalıyla kuyruk getirene 50 TL para verildi, veriliyor. Bahçende domuz avladığına Milli Parklar bir şey demedi ve nice mücadeleler. En son öneri askeri müdahale olsun helikopterle vurulsundu. Valilik, Kaymakamlık, İl Özel İdare, Gıda ve Tarım Müdürlüğü, Milli Parklar ve Belediyemiz olmak üzere domuzla mücadeleye devam ediyoruz" dedi."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adil

27 Haziran 2018 Çarşamba 10:09

hunter gece yarısı köye gelip de dayak yemediğine duaet.

selvi

26 Haziran 2018 Salı 14:02

bence basri beye söyleyedi güneykent seçmeni, domuzları döverdi..

hunter

26 Haziran 2018 Salı 13:18

sizdeki fesatlık olduğu sürece ne anız biter ne domuz biter ben ve birkaç arkadaşım zevkine domuz avlıyoruz özelliklede keçiborlu güneykent gönen tarafında ama güneykent tarafına ne zaman gitsek jandarmaya şikayet ediliyoruz biz köylünün malına dokunmuyoruz sadece domuz avlıyoruz sizler evlerinizde uyurken beldenizin yollarında düzinelerce domuz itlaf edildi

Hulki

26 Haziran 2018 Salı 12:27

O donuzlar tarlana neden ınıyo hıç duşundun mü? Yada yetkılı efendıler duşunuyo mu? Doğanın dengesını bı guzel şeyettınız sonra helıkopterle donuz avı mı var sırada?! Bnce kndınızı de vurun vahşiler!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR