27 Nisan 2024 Cumartesi

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Isparta

ISPARTA'DA Selim Özbay'ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 1'i bebek 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün Davraz Kayak Merkezi yolu üzerinde bulunan Çobanisa Köyü yakınlarında meydana geldi. Selim Özbay yönetimindeki 32 HB 592 plakalı otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunun Yunus Özbay bebek ve annesi Binnur Özbay yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve Jandarma Arama Kurtarma Timi ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale  olay yerinde yapılırken, daha sonra hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Öte yandan jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Toprak

25 Aralık 2018 Salı 18:07

isparta gibi kücük bir sehirde bukadar kaza olmasi normal degil, ehliyet almak cok daha zorlastirilmali, ve kurallar tam ögretilmeli ve kontroller cok iyi olmali yoksa kesinlikle bu kazalar azalmaz.

Kuş doktoruna git

22 Aralık 2018 Cumartesi 02:09

Millet canının derdinde aşağıdakiler kuş derdinde, hayırdır kuşla ilgili bir problemin mi var...?

Antispartan

21 Aralık 2018 Cuma 01:28

Acelen neydi diye sorarlar adama yanında bebek var kadın var gideceğin yere erken mi varmış oldun. Mevsim kış yerde buz olur kar olur düşünen yok tabi o bedenin üstünde taşıdığınız muhteşem şeyi kullanmadığınız sürece bu ispartada her gün bu tip saçma olaylar olacak. Istikrarlı bir şekilde devam ediniz.

Mert

21 Aralık 2018 Cuma 00:39

Kuş kuş kuş.

osman

21 Aralık 2018 Cuma 00:39

Sürat yapmasanız ne olurdu sanki...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR