01 Mayıs 2024 Çarşamba

OTELİ REKLAM PANOSU GİBİ KULLANIYOR

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın belediye yemekhanesinden Isparta Oteline kadar her yeri kendi seçim bürosu gibi kullandığını söyledi.

Isparta

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın belediye yemekhanesinden Isparta Oteline kadar her yeri kendi seçim bürosu gibi kullandığını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol dün gazetemizi ziyaret etti. Saat 12.30’da gerçekleştirilen ziyarete partinin Merkez İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile İl Sekreteri Metin Çelebi de hazır bulundu.

“ZİYA BEYİN SEÇİM

BÜROSU SIKINTISI YOK”

Ziyarette açıklamalarda bulunan İl Başkanı Vedat Şenol, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı eleştirdi. Şenol açıklamasında; “Ben Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın seçim bürosu sorunu veya ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Baksanıza, sayın Başkan her yeri kendi seçim bürosu gibi kullanıyor. Belediyenin yemekhanesinden tutun, Isparta Oteline kadar her yer Ziya beyin seçim bürosu gibi hizmet veriyor. Yemekhanede, partililerini ağırlıyor, Isparta Otelini halka hizmetlerini tanıtma aracı olarak ve adeta reklam panosu gibi kullanıyor” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR