27 Nisan 2024 Cumartesi

Osman Gülay'dan Davraz Mahallesi'nde

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Davraz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Davraz Mahalle Sorumluları ve Merkez İlçe Yönetici Elvan Turan ve İl Yöneticisi Hasan Aydemir’in organize ettiği Davraz Mahallesi halk buluşması gerçekleştirildi. MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve yönetiminin katıldığı toplantıda vatandaşların sorunları dinlendi. MHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Güler yüzlü hoş sohbetleriyle bizleri ağırlayan, mahalle sakinlerimiz baş tacımız kadınlarla, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Osman Gülay Yardımcısı Şükran Erkaya ile birlikte sohbet edip mahallemiz hakkında istişare ettik. Nazik misafirperverlikleriyle herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizi özleyenler, Bizi bekleyenler var. Biriz beraberiz, hep birlikte Isparta’yız” açıklaması yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ayşe

18 Eylül 2023 Pazartesi 11:58

neyin peşinde bu osman ya ne bu arkadaş sen iktidar partisimisin nesin kafana göre iş yapıyosun zaten 5 kişi gelmiş kadınlarla gün yapar gibi

halıkentli

18 Eylül 2023 Pazartesi 08:33

sorsaydınız bi davraz mah.sakinleri.ne bu zamlar diye.mazot fiyatlarını pazar fiyatlarını market fiyatlarını.iktidar ortağına.

ARAPHAN

18 Eylül 2023 Pazartesi 07:01

biri MAZOT DEMİŞhem ARAP DÜŞMANLIĞINI YAPACAKSINIZ HEMDE MAZOT,BENZİN PAHALIDIR DİYECEKSİNİZ.ARAP IRKINA İHANET ETMEMESİ LAZIMDIR.TÜRKİYE YE satışı durdurması lazımdır.TÜRKİYE KARŞILIĞINDA NE İHRAÇ EDİYOR İSE TÜRKİYE de İHRACATI DURDURMASI LAZIMDIR.

Serife

17 Eylül 2023 Pazar 21:24

Bu insanlar ne zaman akıllanacak zam üstüne zam yapıyorlar hayret yahi

Mustafa mx9

17 Eylül 2023 Pazar 19:44

Birazda mazot zammını konuş şunlar.

dadaş

17 Eylül 2023 Pazar 19:08

mhp ve akp lilerin hala halkın içine çıkacak yüzleri var demek ki. bu pişkinlik karşısında şapka çıkarıyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR