29 Nisan 2024 Pazartesi

Öğrenciler bayram havası yaşadı

Karneyi alan hediyeye koştu

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte ilkini cuma günü gerçekleştirdiği  ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ etkinliği pazartesi günü de devam etti. İlk gün 5 bine yakın öğrenci karnesiyle gelerek hediyelerini alırken, yine pazartesi günü de binlerce öğrenci belediyeye gelerek karne sevincini başkan amcalarıyla kucaklaşarak paylaştı. Başkan Günaydın da, öğrencilere satranç takımı ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Velilerde yoğun ilgi gösterdi

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ilk, orta ve liselerin yarıyıl tatiline girdiği cuma günü ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ etkinliği düzenledi. Başkanlık makamında gerçekleşen etkinliğe veliler de yoğun ilgi gösterdi. Hediyeleri makamda bulunan MHP İl Başkanı Nail Bayram ile birlikte dağıtan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çocukların karne heyecanına ortak oldu, sevinçlerini paylaştı.

Belediyemizde bir bayram havası yaşanıyor

Çocuklara karne sevinci yaşamaları ve teşvik amacıyla hediyeler dağıttıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu güzel çocuklarımızı sevindirmek istiyoruz. Karne sevincini yaşasınlar istiyoruz. Çocuklarımızın kültürel ve sosyal olarak, kimlik, kişilik bakımından gelişmelerini de istiyoruz. Etkinliğimiz kapsamında birinci günü 5 bin kişiye yakın oyuncak dağıttık. Bugün de yine oldukça kalabalık. Şahsen bende çok mutlu oldum. Çocuklarımız aileleriyle birlikte geliyorlar. Bu sevinci çocuklarımızla, aileleriyle hep birlikte yaşıyoruz. Güzel bir gün oldu. Belediyemizde bir bayram havası yaşanıyor. Mutluluklar, güzellikler yaşanıyorlar. Ailelerimiz çocuklarıyla da yakından ilgileniyorlar, bundan dolayı da teşekkür ediyorum. Bundan sonra da karne sevincini çocuklarımıza yaşatmak istiyorum” dedi.

Teşvik edici bir uygulama

Çocuklarının bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olabilmek için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret ettiklerini dile getiren öğrenci velileri de, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı ödüllendiriyor,  bizde çocuklarımızla burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çok güzel bir uygulama, başkanımız sağ olsun çok iyi düşünmüş. Bu teşvik edici bir uygulama. Çocuğumuz özellikle başkan amcasını görmek istedi, bizde geldik” görüşlerinde bulundu.

Karnemi gösterdim Başkan amcadan hediyemi aldım

Karnelerini Başkan Günaydın’la paylaşan öğrenciler de, “Karnemi Başkan amcama gösterdim, hediyemi aldım, çok teşekkür ediyorum böyle bir etkinliği düzenlediği ve bizleri teşvik ettiği için” görüşlerinde bulundular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli

23 Ocak 2019 Çarşamba 02:39

On liralık oyuncak için çocukları ayağınıza getirtmişsiniz çok ayıp olmuş. İsteseniz her okulda aynı anda tüm çocuklara karneleriyle beraber hediyelerinide verebilirdiniz. Ama o zaman böyle bir şov yapmazdınız tabi.

Doğrucu Davut

22 Ocak 2019 Salı 18:25

Çok güzel bir uygulama olmuş tebrik ederim başkan merak ettiğim bunu cebindenmi yaptın yoksa belediyenin kasasindanmi yaptın. Eğer belediyeden yaptıysan bu şekilde olayı sunmak hiç etik olmamış hatta ayıp olmuş diyebilirim

Bizim paralarla seçim yatırımı

22 Ocak 2019 Salı 10:11

3 dönemdir yapmadıklarını seçime bir kaç ay kala yapmaya başladı bizim paralarla oy almaya çalışıyor aklın sıra

Yazık

22 Ocak 2019 Salı 08:40

Geçen aday tanıtım toplantısı vardı bir partinin. İnsanlar bir yarım ekmek arası döner için nasıl izdiham yarattılar. Yazık insanımızın bu hallere düşürülmesi.

Ispartalı

22 Ocak 2019 Salı 00:21

Karneni getır hedıyeni ****ür ..Çok güzel düşünülmüş teşekkür ederiz

....

22 Ocak 2019 Salı 00:16

Askeri ücretin 2020 olduğu memlekette 15 TL lik oyuncak için sıraya giriyor millet...

Ayıp

21 Ocak 2019 Pazartesi 23:48

Yapacaksanız niye makama cagirirsiniz ki gönderin her okula gelene var gelmeyen yok öle şeymiş olur yapacaksanız tam yapın böyle yapmacık oluyo kendinizi kandırıyorsunuz milleti orada rezil etmek ten başka bir şey değil

Öok güzel bir etkinlik

21 Ocak 2019 Pazartesi 21:04

Başkanımın dediği gibi çocuklarımızın özgüveni gelişimi açısından Bld gelmeleri çok güzel bir uygulama

Vatandas

21 Ocak 2019 Pazartesi 20:44

Seçimi almak için hediyeler paralar dağıtıyormus

Ibrahim

21 Ocak 2019 Pazartesi 19:10

Biz saat 2de gittik hediye bitti dedi kapıdaki bekçi ama yukarıdan dağıtıma devam edildiğini gördük 5tl lik hediye için insanları kandirmayin

Pismanlik

21 Ocak 2019 Pazartesi 18:22

Geçen 10 yıla yazık oldu.Gözle görülür bişey olmadi

Ispartam

21 Ocak 2019 Pazartesi 18:20

Yapmacık provalar başladı seçim öncesi neredeydiniz

Doğrucu Davut

21 Ocak 2019 Pazartesi 18:12

Keşke her yıl seçim olsa...Bu tip uygulamalar için beş yıl beklemesek!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR