30 Nisan 2024 Salı

Ödülü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademi’yi açıyor

Ödülü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademi’yi açıyor

Isparta

Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülünün sahibi olan Bebek, Çocuk ve Genç Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Ümit Işık, artık özel kliniğinde hizmet verecek.

Bebek, çocuk, genç ve erişkinler için psikoterapi, eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek olan Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzmanı, iki psikolog ve bir çocuk gelişim uzmanının hizmet verdiği Ümit Işık Akademinin açılışı 30 Nisan Pazar saat 14:00’te açılışı gerçekleştirilecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Genç Yalvaçlılar Derneği

28 Nisan 2023 Cuma 23:54

Ümit hocam Isparta için çok büyük bir şans. Türkiye de önde gelen Çocuk ve ergen psikiyatristlerinden, çalışkanlığına herkes şahit. Çok teşekkür ederiz hocam. Doğru bir karar ve kaliteli bir kadro. Her zaman yanındayız.

Hasta

28 Nisan 2023 Cuma 16:09

Buradan Rektöre çagrımdır sırf ümit hacanın özelde klinik açmasından dolayı o kadar magdur olan insanlar oluyor ki ücret konusunda inşallah daha iyi bir hocayı üniversiteye transfer eder bu kadar insan magdur olmaz

sdülü

28 Nisan 2023 Cuma 16:05

Hocam sizin gibi birisine yakışmadı Üniversitenin bünyesinde kariyer yapıp üniversitenin bütün olanaklarını kullanıp istifa edip sonrada klinik açıp böyle işlere girmenizi yakıştıramadım. yinede hayırlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR