02 Mayıs 2024 Perşembe

O sürücü yakalandı

O sürücü yakalandı

Isparta

ISPARTA'da ters yönden seyreden motosikletli, bisikletiyle ekmek almaya giden 7 yaşındaki Yiğit Efe Sezer'e çarpıp, kayıpları karışmıştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda kimliği tespit edilen S.S. isimli sürücüye 41 Bin lira para cezası kesildi. Ayrıca hakkında adli çalışma başlatıldı.

Olay, 28 Şubat tarihinde Pirimehmet Mahallesi 1714 Sokak’ta meydana geldi. Ters yönde ilerleyen sürücüsünün henüz kimliği tespit edilen motosiklet, Yiğit Efe Sezer'in kullandığı bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisiklet ve motosiklet devrilirken, yola savrulan Yiğit Efe Sezer yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülen Yiğit Efe Sezer tedaviye alındı.

SÜRÜCÜ YAKALANDI

Ailenin şikayeti üzerine kaçan motosikletlinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünün S.S. isimli olduğu tespit edildi. Olay ile ilgili adli işlem başlatılırken, sürücüye ise trafik yönünden 41 Bin 028 lira idari para cezası uygulandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

02 Mart 2024 Cumartesi 06:38

Delikanlı ve ailesine geçmiş olsun. Basına haber olunca bulmak zorunda kalmışlar.

kronos34.news

02 Mart 2024 Cumartesi 01:59

akşam vakti çarşının en hareketli trafiğinde çocuğunu bisikletle salan aile siz ne kadar duyarsızsınız. hiç mi böyle olacağını düşünemediniz? dua edelim sadece yüzü çizilmiş.

Akıllı olun

01 Mart 2024 Cuma 23:35

Adamın ne kabahati var ceza yazıyorsunuz ki ...ters den gelenin ailesine yazacakdınız suç lu o

Ayazmana pide

01 Mart 2024 Cuma 23:11

Ayazmana pide kebap beyaz Palio resmen Halıkent mahallesinde ralli yapıyor yetkililerin gereğini yapmasını istiyoruz

Ispartalı

01 Mart 2024 Cuma 16:39

Akşamları Hacılar Çeşmesinden Koçcam a ters yoldan gelen paketçi kuryeler birinizin cenazesi o yolda kalacak ama bilmiyorum. Yapmayın ters yoldan son sürat gelmeyin...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR