27 Nisan 2024 Cumartesi

O CİNAYETİN NEDENİ BELLİ OLDU

Vahşi Cinayetin Sebebi...

Isparta

Ağlasun'da geçtiğimiz gün meydana gelen vahşi cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Furkan K.'nin, kız arkadaşı Havsa Sultan Kız Meslek Lisesi öğrencisi Ayten Keklik'i önce bıçaklayıp sonra yastıkla boğduğu ve sonra ihtihara kalkıştığı olayla ilgili detaylar gün yüzüne çıkıyor.

Babaya Göre Kıskançlık

Baba Erdinç Keklik açıklamasında kızlarının kıskançlık yüzünden öldürüldüğünü söyledi. Ağlasun'a kendisinin bilgisi dahilinde gittiğini söyleyen Baba Erdinç Keklik, “Aynı gün akşam geri dönecekti. Yılbaşını evde birlikte geçirecektik ancak dönmedi. 15 gün önce habersiz Mersin’e gelmiş ve kavga etmişler. Hatta kızımı orada tehdit etmiş. Kızım ayrılmak istiyordu. Burada ‘Seni başkalarına yar etmem.’ demiş. Burdur’a geldikten sonra ise telefon açıp ‘her şey için özür dilerim’ diyerek barışmışlar. Günübirlik gönderdik ama maalesef ölüm haberi geldi"

Bıçakladı, ölmeyince boğdu

Yapılan ilk müdahale ve tedavi sonrası ifade veren Furkan K., Ayten Keklik’in sevgilisi olduğunu ve Mersin’den yanına geldiğini söyledi. Evde birlikte kaldıklarını söyleyen Furkan K., Ayten Keklik’in kendisini aldattığı için birlikte intihar kararı aldıklarını iddia etti. Bir intihar mektubu hazırladıklarını ileri süren Furkan K., gece yarısı Ayten Keklik’i bıçakladığını, ölmemesi üzerine yastıkla boğduğunu anlattı. Furkan K., olay sonrası kendi bileklerini ve boğazını da kestiğini söyledi.

Mezarlıkta intihara kalkışmış

Furkan K.’nin hastanedeki ifadesinde, olay sonrası önce mezarlıkta intihara kalkıştığı iddiası üzerine mezarlığa giderek inceleme yaptı. Sakarca Mahalle Muhtarı Ekrem Akıncı ile birlikte mezarlıkta arama yapan polis, Furkan K.’nin intihar etmeye çalışırken kopan, ağaca bağlı çamaşır ipini bularak polis merkezine getirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nurten

04 Ocak 2018 Perşembe 10:47

Insallah icerde geberirisin. Bu arada 17 yaşında bir çocuk mersin'den Burdur'a nasil gider. Kim gonderir. Niye izin verir anlamadim.

can

03 Ocak 2018 Çarşamba 17:17

Allahın koyduğu sınırları aşanlar iflah olmazlar.!!!

can

03 Ocak 2018 Çarşamba 17:17

Allahın koyduğu sınırları aşanlar iflah olmazlar.!!!

serdar

03 Ocak 2018 Çarşamba 12:46

İntihar etmek istemiş ip kopmuş ulen yavşamış yalan söylüyorsun şimdi hapishanede dene, bu sefer işini sağlam yap ölün çıksın

Oğuzhan kılınç

03 Ocak 2018 Çarşamba 10:22

Allah kahretsin .Yazık günah ya.Daha kız ya nasıl kıyar insan ya sevdiğin len o senin,başlangıçta canım cicim diyosun ve gece yarısı bıçaklıyosun ,yastıkla boğuyosun.O kızın Anne babası ne haldedir şimdi .Rabbim kimseyi şaşırtmasın.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın .Allah'ım sen kızın ailesine sabır ver .(Amin.)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR