27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa Özer: “Yazla Mahallemiz en kısa sürede doğalgaza kavuşuyor

Eğirdir AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer: “Yazla Mahallemiz en kısa sürede doğalgaza kavuşuyor

Isparta

Eğirdir'de AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Özer, seçim kampanyası kapsamında Yazla Mahallesi'ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerine müjde verdi. Özer, Yazla Mahallesi'nin en kısa sürede doğalgaz ile buluşacağını açıkladı.

Mahalle sakinleriyle buluştuğu etkinlikte konuşan Özer, Yazla Mahallesi'nin doğalgaz ihtiyacını çözmek için gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirtti. 
Doğalgazın, hem mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracağını hem de ekonomik açıdan avantajlar sağlayacağını vurguladı.

Mustafa Özer'in bu açıklaması, Eğirdir'deki Yazla Mahallesi sakinlerini sevindirdi ve doğalgazın mahalleye getirilmesi için yapılan çalışmaları bekleyişlerini azalttı. 

AK Parti Belediye Başkan Adayı, şehrin çeşitli bölgelerinde altyapı ve yaşam kalitesini artırıcı projelerle halkın karşısına çıkarak destek toplamayı hedefliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

16 Mart 2024 Cumartesi 23:21

Nerde zengin var hep o mahallelere doğal gazı getirmekle uğraşıyorsunuz.Diğer mahallerde ikamet edip, Akpye oy verecek olan Eğirdirliler 2 kere düşünün.Ben olsam bunlara oy vermem.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR