28 Nisan 2024 Pazar

Mustafa Özer esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Mustafa Özer esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Isparta

Eğirdir Belediye Başkan adayı Mustafa Özer, seçim kampanyası kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gülbudak Soğuk Hava Deposu hizmet veren personellere  İl Genel Ve Belediye Meclis Üyeleri ile beraber  Ziyaret etti . 
Özer, Eğirdir'in ticaret hayatının önemli bir parçası olan esnafı ziyaret ederek onların görüşlerini dinliyor ve projelerini paylaşıyor.

Özer'in esnaf ziyaretlerinde, Eğirdir'in ekonomik potansiyelini artırmak, yerel esnafın desteklenmesi, şehrin ticaret ve turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi gibi konular başta olmak üzere çeşitli konular ele alınıyor. Aday, esnafların sorunlarını anlamak ve çözüm önerileri sunmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Eğirdir halkı ve esnafıyla iç içe bir kampanya yürüten Mustafa Özer, şehrin geleceği için önemli adımlar atmaya hazır olduğunu belirtiyor. 
Esnaf ziyaretlerine devam ederek halkın nabzını tutmayı ve onların beklentilerini karşılamayı hedefleyen Özer, katılımcı bir yönetim anlayışıyla şehrin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Mustafa Özer'in esnaf ziyaretlerine yönelik çalışmaları, Eğirdir'in sosyal ve ekonomik açıdan daha güçlü bir geleceğe doğru ilerlemesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR