28 Nisan 2024 Pazar

Mustafa Dokur Ne Var Ne Yok programında projelerini açıkladı

"Isparta Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, Kanal 32 Ekranlarında Yayınlanan 'Ne Var Ne Yok' Programında Projelerini Açıkladı"

Isparta

Isparta Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, şehrin geleceğine yönelik vizyonunu ve projelerini Kanal 32 ekranlarında yayınlanan 'Ne Var Ne Yok' programında açıkladı. Programda Dokur, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini detaylı bir şekilde dile getirerek halkın dikkatini çekti. Adayın, programda sunduğu projeler ve vaatler, seçim sürecinde halkın gözünde kendisine olan güveni artırabilir ve destek bulmasına katkı sağlayabilir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İlahi adalet

26 Mart 2024 Salı 19:18

Seçim ve oruç bitince barida ve Ramada da eğlenceye devam.dünya ona güzel hayat pahalı falan değil vur patlasın çal oynasın..tabiki ne Zaman para biterse o Zana’n etrafında kimse olmaz.

Keşke bu adam seçilse

25 Mart 2024 Pazartesi 20:47

Keşke bu mustafa dokur belediye başkanı seçilse,sosyal konut projesi çok güzel ama sanırım kazanamayacağını o da biliyor!!!!

Mehmet

25 Mart 2024 Pazartesi 16:54

Yanına bir kadın alıp kapı kapı gezmek ne kii siyaset bu kadar basit mi. Sadece gereksiz özgüven para harcamaktan ibaret

Spartalı

25 Mart 2024 Pazartesi 14:29

O tren, baştaki beceriksizler yüzünden çoktan kaçtı. Bırakın kira öder gibi ev sahibi olmayı, 3 5 yıla inşallah daha kötü olmayız.

vatandaş32

25 Mart 2024 Pazartesi 13:00

valla bu işler açıkoturum proğramlarında konuşmakla olmuyor. iş başa düşünce belli olur ak koyun kara koyun. sonuçta 5 yılda neler yapılabilir bunu gördük bu dönemde. neler yapılamaz onlarıda gördük. bundan dolayı çok fazla sallamayın. vakti zamanı geldiğinde görecek herkes

Faso aga

25 Mart 2024 Pazartesi 11:59

6 gün kaldı sallayın bakalım sallayan bildiğiniz kadar diğer adaylara yorum yazamıyorum hakkını helal et sözüm sadece sana değil onların yorumlar kapalı:)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR