27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa Dokur, esnaf ziyaretlerinde projelerini anlatıyor

Mustafa Dokur, esnaf ziyaretlerinde projelerini anlatıyor

Isparta

Isparta Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, şehirdeki esnafları ziyaret ederek seçim projelerini anlatmaya devam ediyor. Dokur, esnaf ziyaretleri sırasında hem esnafların sorunlarını dinliyor hem de şehrin geleceği için planladığı projeleri aktarıyor. Bu yaklaşım, Dokur'un doğrudan halkla iletişim kurarak onların beklenti ve taleplerini anlamaya çalıştığını gösteriyor. Esnafların destek ve görüşlerini alarak daha kapsamlı ve etkili bir seçim kampanyası yürütme hedefinde olan Dokur'un, esnaf ziyaretlerinin önemi oldukça büyük.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hayret

26 Mart 2024 Salı 21:04

Ramada ya başlamış arkadaş sanırsanız ki Isparta’nın en zengini anlamak zor gerçekten daha düne kadar her tarafı borç içinde yüzen biri için hayretler içindeyiz

Vatandaş

26 Mart 2024 Salı 17:23

Gövde gösterisi bu adayın yaptığı bu kadar parayı nerden buldu acaba .ama onun için önemli değil bir inşaatta parayı çoktan çıkarır. Sonra eğlenceye devam

Çetin

26 Mart 2024 Salı 02:47

Umudu tabi ki de yok, öyle bir hedefi de yoktur. Gelecek yıllara ve ihtimal bir partiye yatırım yapıyor. Reklamları izliyoruz yani. Ama üslubu halkta iyi bir algı bırakmadı.

asdfghjklşi

25 Mart 2024 Pazartesi 20:46

Ya adayların hepsi istisnasız bi triplere giriyor hepsinden soğuyorum, aslında düşünce yapısını gösteriyor işimize yarıyor da çok mu vizyonsuzlar nedir..

Zor

25 Mart 2024 Pazartesi 18:40

Kardeş sen gercekden belediye başkanı secilirim diye umudun varmı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR