27 Nisan 2024 Cumartesi

MÜSLÜM HAYRANI ESNAF HELVA DAĞITTI

Arabesk sanatçısı Müslüm Gürses'in vefat haberi, tüm Türkiye'de olduğu gibi Isparta'da da hayranlarını acıya boğdu. Senirkent'te Müslüm Gürses hayranı esnaf Aykut Kunt, helva kararak Müslüm Gürses anısına ilçe halkına dağıttı.

Isparta

    Senirkent’te Müslüm Gürses hayranı esnaf, vefat haberinin ardından dün ilçede bir kazan helva kararak ilçe halkına dağıttı. Organizasyona katılarak bir konuşma yapan Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, “İlçe halkımız her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmuştur. Müslüm Gürses’in vefat haberi herkesi yasa boğmuştur. İlçe esnafımızdan Aykut Kunt’ta Gürses’in anısına helva kararak halka dağıttı.” dedi.

   Vatandaşlara helva dağıtan Kunt Market sahibi Aykut Kunt ise Arabesk müziğimizin değerli sanatçılarından ve hayranı olduğumuz Müslüm Gürses’in vefat haberi bütün hayranlarını olduğu gibi beni de derinden sarstı. Bu nedenle onun anısına bugün helva dağıtma gereği duyduk. Senirkentli’nin sanata ve sanatçıya verdiği değeri göstermek için böyle bir organizasyon yaptık. Büyük ustanın anısını yaşatmak için ölüm yıldönümünde benzeri etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz.” Diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR