27 Nisan 2024 Cumartesi

Muhtar adayı Süleyman Aksu: Destek sizden hizmet bizden

Muhtar adayı Süleyman Aksu: Destek sizden hizmet bizden

Isparta

Çünür Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Aksu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak için çeşitli projeler üzerinde çalışan Aksu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Azaarıyla birlikte mahalledeki ihtiyaçları belirleyip, çözüm önerileri sunan Aksu, Çünür Mahallesi’nin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

HERKESE VE HER KESİME EŞİT HİZMET

Muhtar adayı Süleyman Aksu, herkese ve her kesime eşit hizmet sağlamak için geliştirdiği projelerini açıkladı. Yönetim, ulaşım, güvenlik, özel tesis gibi birçok konuyu içinde bulunduran çalışmalar, mahalle sakinlerinin beğenisini kazandı. 

İŞTE O PROJELER;

Mahalle yönetimi: Mahallemizi, vatandaşlarımız ile yönetmek için ayda bir gün mahalle sakinlerimizle veya azalarımızın istişare toplantısı yapılması.

Ulaşım: Ek otobüs seferleri konulması, Çevre yoluna ışıklandırma yapılması.

Park ve Bahçe: Parkların temizliği ve peyzaj çalışması, güvenliğin attırılması, çiçek ve ağaçlandırmanın çoğaltılması. Uzun parklara tuvalet yapılması.

Kültür: Mahallemize özel tesis yapılması için gerekli başvurular.

Güvenlik: Bekçi sayılarının arttırılması için gerekli başvurular ve neticelendirilmesi, polis karakolunun yapılmasının sağlanması.

Kanatsız melekler: Sokak hayvanlarına, yaşam şartlarını daha rahat sağlaya-bilecekleri bir alanda sahip çıkılması daha kolay ve daha güzel olacaktır.

Düğün salonu: Mahallemiz için önemli bir ihtiyaç olan düğün salonu yaptırmayı planlıyorum.

SÜLEYMAN AKSU KİMDİR?

Üniversite mezunu ve Isparta esnafından olan Aksu, Çünür Mahalle sakinlerine kendini tanıttı. Aksu, açıklamasında; “1986 Çünür Mahallesi doğuluyum ve yaşamıma burada devam etmekteyim. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Esnafım. SDÜ Otomotiv Bölümü mezunuyum. Mahallemiz adına herkese ve her kesime eşit hizmet sağlamak için siz değerli Çünür Mahalle sakinlerinin desteklerini bekliyorum. Oylarınıza talibim” ifadelerine yer verdi.

İLETİŞİM: 0 536 335 21 28

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kk

12 Mart 2024 Salı 22:21

MAŞALLAH pozlar harika , pusulada bu fotoğraflar olacaksa müthiş .kazanan belli

çünürlü

12 Mart 2024 Salı 20:31

süleyman gümbür gümbür geliyor oyum süleymana.....

Çürürlü vatandaş

12 Mart 2024 Salı 20:00

Azimli çalışkan genç çünürü avcu gibi bilen birisi o yüzden oyum size

Çünürlü

12 Mart 2024 Salı 15:26

Çok iyi anlayışlı idareci bi arkadaş başarılarının devamını dilerim.

Tarafsız

12 Mart 2024 Salı 15:02

Herkesin renkli kisiligi farklidir seveni vardir sevmeyeni vardir her iki tarafida tanımıyorum ama meyve veren agac taslanir demekki bu arkadasimiz dürüst caliskan yalansiz dolansiz ki boyle eleştiri gelmis başarılarının devamını dilerim

Yenisehir

12 Mart 2024 Salı 14:53

Eski mihtar hasandan bin kat daha iyi olacagi kesin destekliyoruz muhtar Süleyman Aksu

OY SAHİBİ

12 Mart 2024 Salı 13:58

süleyman kardeşimle pazarda denk geldik çok enerjisi yüksek ve temiz biri tanıştığıma memnun oldum. Hasan Bey artık koltuğunu gençlere devretmeli. oyum size süleyman bey

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR