27 Nisan 2024 Cumartesi

MUHSİN GÜNAY YOĞUN BAKIMDA

Aydoğmuş eski Belediye Başkanlarından Muhsin Günay, bir operasyon sonrası beyninde gelişen pıhtı nedeniyle Tıp Fakültesi’nde yoğun bakım tedavisi görüyor.

Isparta

Osman Sınav’la birlikte yönettiği Kurtlar Vadisi ile yıldızı parlayan şu sıralar çok beğenilen Diriliş Ertuğrul’un yönetmenliğini üstlenen Metin Günay, babasının rahatsızlığı nedeniyle Isparta’ya geldi. Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giderek 3 dönem Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş Belediye Başkanlığı yapan Muhsin Günayı ve  oğulları Metin Günay ve eski Belediye Başkanı Mete Günay’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aydoğmuş

11 Şubat 2018 Pazar 23:06

MuhsinHocam Allah Acil şifalar versin .inşaallah enkısa sürede aramıza dönersin. Sen güçlübir insansın bunu da atlatacaksın .buna inancımız sonsuzdur Allahım acil şifalar versin Köyümüzün yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden bir tanesisin.Butun koylulerimizin ve sizi tanıyan bir çok insanın dualarısizinle. allahım acilşifalar versin hocam. Muhsin Hocamın Değerli Eşi Naime Ablaya-Yumuşan Hocama Mete Hocama Değerli yönetmenimiz Metin hocaya da geçmiş olsun dileklerimizi iletir. saygı ve selamları

Meral mavi

11 Şubat 2018 Pazar 21:05

Geçmiş olsun acil şifalar

Osman Özdemir

11 Şubat 2018 Pazar 15:08

Değerli Muhsin Hoca'ya C. Allah acil şifa ve afiyet ihsan eylesin. Aileye de sabır ve metanet temenni ediyorum.

hd

11 Şubat 2018 Pazar 14:56

kareli gomlekli olan Metin Gunaymis, google gorsellerden ogrendim. hemsehri yonetmenimiz digerlerinin yaninda pek yorgun ve duskun gorunmus, Allah baba ogula sifa versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR