08 Mayıs 2024 Çarşamba

Motorlu Araçlar Fuarı’na Toyota Bakırcılar damgası

Motorlu Araçlar Fuarı’na Toyota Bakırcılar damgası

Isparta

Gökkube’de 5 Ocak’ta açılan ve Pazar gününe kadar devam edecek olan Auto Fair ve Yöresel Ürünler Fuarı’na 4 araçla katılan Bakırcılar Firması’nın standı büyük ilgi görüyor.

Isparta’da zaman zaman düzenlenen Fuarlara bir yenisi daha eklendi.

Ekip Fuarcılık tarafından düzenlenen Isparta Auto Fair Motorlu Araçlar Fuarı Gökkubbe’de açıldı. 8 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan Fuarda aynı zamanda çeşitli yörelere özel ürünler de satılıyor.  5-8 Ocak arasında Gökkubbe de sabah saat 10.00'dan akşam 22.00'a kadar ziyaretçilere açık olan Fuara Antalya’dan Toyota  Bakırcılar firması da  4 araçla katılıyor

Sözkonusu Fuarda sergilenen araçlar arasında Toyota Hılux Invıncıble, Toyota Proace Cıty, Toyota Yaris cross ve toyota corolla cinsi araçlar yer alıyor. Fuarda büyük ilgi gören Bakırcılar Firmasının standına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Firma yetkilileri, tüm Ispartalıları fuarı gezmeye ve Bakırcılar firmasının standını mutlaka görmeleri çağrısında bulunuyorlar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bayi

07 Ocak 2023 Cumartesi 15:14

Oto pazarı diyelim daha yerinde olur

Veysel

06 Ocak 2023 Cuma 21:33

Telefonlarını açmayan bayii isteyen arasın burada sow yapacağınıza o telefonlara bakın bi bayan yanlışlıkla açtı suratıma kapattı 2. Aramada!

vatandaş

06 Ocak 2023 Cuma 17:00

Fuar denince insanin aklina konsept araclar, henuz satisa cikmamis modeller falan geliyor.

Uyanık

06 Ocak 2023 Cuma 15:30

Geçen senelerde mustang filan gelmişti gitiş 5 tl idi ozaman iyi para idi bizde bes altı kişi varız geri döndük girmedik birimiz girdi pişman oldu gitti para dedi bende dedim youtube den izleriz yeni modellleri dedim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR