27 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK BUGÜN ISPARTA'DA

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK BUGÜN ISPARTA'DA

Isparta

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün Isparta'ya geliyor. Isparta'da çeşitli incelemeler ve temaslarda bulunacak olan Bakan Selçuk, Valilik ziyareti ile başlayacağı Isparta programında İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak. Bakan Selçuk ayrıca okul müdürü ile de bir toplantı yapacak.

İŞTE BAKAN SELÇUK'UN PROGRAMI

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muammer Akbıyık

16 Kasım 2018 Cuma 20:32

Sayın Serdar rumuzlu arkadaşım İmam Hatip liseleri ilim bilim yapılan okullar değil midir. Artık bu ön yargıları bırakın ve bu okullarda nasıl eğitim verildiğini görmek için zahmet edip ziyaret edin gözlerinizle görün

Adile

16 Kasım 2018 Cuma 20:31

Milli Eğitim Bakanını karşılayıp ağırlayabilecek güzel konferans salonuna ve Z kütüphaneye sahip başka okul yok. Ayrıca imam hatip dediğiniz okul fen ve proje okulu fen lisesiyle aynı düzeyde

YZG'vizyonunun ileri olduğunun ispatı!

16 Kasım 2018 Cuma 13:33

Bisiklet yolları ve bisiklet park alanları mecbur ediliyor, bu gün Türkiye büyük meclisinde alınan kararla! Ve Çevre temizliği için poşetlerin ücretsiz satana cezadan bir çok çevreyi koruma kararı alınıyor! Yusuf Ziya Günaydın bu kararlar alınmadan senelerdir çevre konusunda bir çok şeyi yapan bir belediye başkanı! Almanyada okullarda ve alışveriş yerlerinde mutlaka bisiklet park sistemleri mevcuttur!

serdar

16 Kasım 2018 Cuma 10:48

neden ıspartada kosgoca ilim bilim yuvası fen lisesi yokmuda imamhatipde konuşma yapılıyor

Bisiklet yolu mecbur ediliyor BMM!

16 Kasım 2018 Cuma 10:47

Fakat Milli eğitim 4. Sınıfta Avrupa özellikle Almanya gibi Bisiklet ehliyetini ve trafik kurallarını ne zaman alacak müfredatına! Ağaç yaşken eğilir! modern yollar vb. bisiklet yolları yapılsada, trafik kurallarından biiihaber olan bir toplumla medeniyete ulaşamayız! Almanyada Sınıf öğretmenleri teoriyi öğretiyor aylarca eğitim vererek çocuklara gerekli meteryallerle, 2 hafta polis pratik eğitim veriyor sonra bisiklet ehliyetine tabi tutup ehliyet veriyor çocuklara! Okul ve polis işbirliğinde!

cahilperi

16 Kasım 2018 Cuma 10:04

sonuna bır İNŞAALLAH yazsaydınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR