28 Nisan 2024 Pazar

Milletvekili Sönmez hastane için Bakan Koca’dan taleplerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Vekil Sönmez, Bakan Koca’yla Isparta’nın sağlık alanındaki sorunlarıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Isparta

Vekil Sönmez, misafirperverliği için Bakan Koca’ya teşekkür ederek açıklamada bulundu. Sönmez; “Gazi Meclisi’mizde Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettim. Isparta’mızın sağlık alanındaki hizmetleri hakkında görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza, Yalvaç Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı bulunan; Panoramik Röntgen Cihazı, Renkli Doopler USG, Dijital Röntgen Cihazı (Tavan Çift Dedektör),  Diş Üniti, Diyaliz Cihazı, Eforlu EKG Cihazı, Göz Muayene Üniti (Konsol+Foropter+Chart Projektör),  Monitör (Hastabaşı),  Monitör (Merkezi Sistem), Monitör (Yoğun Bakım) tıbbi cihazlardan ve Yalvaç Devlet Hastanesi’nin 115. DHY kurasında ihtiyaç bulunan; Acil Tıp Uzmanı, Üroloji Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı ve Pratisyen Hekim kadroları taleplerinde bulundum. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve Isparta’mıza olan ilgisinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTA

24 Şubat 2024 Cumartesi 09:55

sayın milletvekili Isparta ya değil de Yalvaç a vekil olmuş Isparta da yaşayanlar bunun farkına varır inşaallah

Sağol Sayın vekil

24 Şubat 2024 Cumartesi 08:32

Sayın Milletvekili Sönmez Yalvaç için taleplerde bulunmuş Sağlık Bakanı Koca dan Eğridir kemik hastanesinin de MR cihazı yoktu alındımı alınmafıysa hemen bu konuda gündeme gelisin hastalar Isparta ya geliyorlatmış MR için zahmet eziyet oluyor haliyle buradan iletmiş olalım

vatandaş

24 Şubat 2024 Cumartesi 07:45

duymadınız mı oy var hizmet var

Ben

24 Şubat 2024 Cumartesi 07:43

Basri abi bir mr cihazı isteseydin mr cihazı şart yakvaca

MBk

23 Şubat 2024 Cuma 20:16

Milletin vekili HASAN BASRİ SÖNMEZ

Ispartalı

23 Şubat 2024 Cuma 20:15

Isparta sevdalısı ve ıspartalı olan bi sağlık müdürü ayarlansa bide

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR