30 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Sönmez'in Gazeteciler Günü mesajı

Milletvekili Sönmez'in Gazeteciler Günü mesajı

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sönmez mesajında; Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan, zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde çok önemli bir görevi üstlenmektedirler.

Yerel basınımız, kadim Türk şehri Isparta’mızda yürütülen hizmetler hakkında halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımız ile yetkililer arasında bir köprü olmakta, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettiği gibi “Şüphesiz demokrasi, haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur.”

Bu anlamlı günde 26/01/2014 tarihinde Esenyurt’ta vazifesini icra ederken şehit edilen basın mensubumuz Cengiz Akyıldız ağabeyimiz başta olmak üzere tüm basın şehitlerimizi yâd ediyor, ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren basın çalışanlarının ve özellikle ilimizin tanıtımına katkı sağlayan yerel basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR