27 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Sönmez'in 18 Mart mesajı

Milletvekili Sönmez'in 18 Mart mesajı

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez,18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sönmez mesajında;

1915 yılında İtilaf Kuvvetleri'ne karşı Çanakkale Ruhuyla kenetlenen ecdadımız, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya göstermiştir. 
“Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kanlarıyla nakşeden kahraman şehitlerimizden ve yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren atalarımızdan ilham ve kuvvet alarak, her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olacağız.
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale'de ve tüm vatan sathında şanlı bayrağımızın semalarımızda özgürce dalgalanabilmesi için gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 
Ruhları şad, mekanları cennet olsun diyorum.
Hiç unutulmasın ki, Çanakkale yalnızca bir şehrin adı değil, dünyanın en büyük şehitliğinin de ebediyen tütecek ocağı, dillerden hiç düşmeyecek şanlı unvanıdır.
Bu şehitlikte tezahür eden milli irade ve tarihi emanetler tıpkı bir meşale gibi sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacaktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR