27 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Halıcı: ‘Isparta’da Türkiye ittifakı kuruldu

Milletvekili Halıcı: ‘Isparta’da Türkiye ittifakı kuruldu

Isparta

CHP Isparta Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Yalım Halıcı bugün yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta Yenişarbademli İlçesini ziyaret etti. CHP Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer, Yenişarbademli Belediye Başkan Adayı Selami Öztaş, İlçe Başkanı Nizamettin Eroğlu, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte ilçeye giden Halıcı’yı Yenişarbademli’li vatandaşlar kalabalık şekilde karşıladı. Halıcı, burada yaptığı konuşmada “Biz önce Isparta’da, sonra da Yenişarbademli’de Türkiye İttifakını kurduk. Bunu en başta Ispartalı hemşerilerimiz istediği için yaptık. Sandıktan Türkiye İttifakı çıkacak çünkü işimiz gücümüz Isparta, işimiz gücümüz Yenişarbademli” dedi. 

VATANDAŞ TABANDA ISPARTA İTTİFAKINI KURDU 

Isparta’da vatandaşların biraraya gelerek birleştiğini ve ortak akıl ile adayların desteklenmeye başlandığını belirten Yalım Halıcı “Isparta adayımız Atakan Yazgan sadece CHP’nin değil; tüm vatandaşların ortak adayı haline geldi. Yenişarbademli’deki bu kararlı ve coşkulu kalabalık da gösteriyor ki burada da ortak aday Selami Öztaş oldu. Biz artık Isparta’da yeni bir denklem yaratıyoruz. Ispartalıları ve Yenişarbademli’li vatandaşlarımız halkçı belediyecilikle tanışacak. Yerinde ve hızlıca çözümlere kavuşacak. Belediyelerimizle birlikte Isparta’daki barınma problemini, kent yoksulluğunu, trafik sorununu çözecek ve sosyal destekleri büyüteceğiz. Bahane değil çözüm yaratacağız. Efendi değil, hizmetkar olacağız. Isparta artık yağmur yağdığında sellerin olduğu, çocukların yatağa aç girdiği, göç veren ve nüfusunu kaybeden bir kent olmayacak. Hep birlikte Türkiye ittifakı ile CHP’li adaylarımız kazanacak, Isparta kazanacak, Yenişarbademli kazanacak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TARAFSIZ OLUN

24 Şubat 2024 Cumartesi 13:23

BOMBA32 Yenişarbademli de Başkan ÖZATA nın adaylığı açıklandıktan sonra 150 araçlık konvoyla karşılama ve 500 kişiden fazla katılımla seçim koordinasyon merkezi açılışı yapıldı onu neden haber yapmadınız?

Bir Esnaf

23 Şubat 2024 Cuma 20:14

3.fotoğraf akp teşkilat ziyaretlerinde çekilen fotoğraflara benzemiş..

YENİŞARLI

23 Şubat 2024 Cuma 19:07

Ancak hayalinizde görürsünüz Yenişarbademli yi. Yenişarbademli liler akıllı adamlar dır. Kongresinden Selattin DEMİRTAŞ a selam gönderlere oy verecek kadar şuursuz değildir. 31 Mart'ta yikilmakla kalmayacaksınız Yenişarbademli de yerli yeksan olacaksınız. Bekleyin az kaldı.

Gazete okuru

23 Şubat 2024 Cuma 18:12

pkk ve feto ile birlikte kaynayanlar CHP'nin dem'lendiğinden söz ediyor...siz önce aynaya bakacaksınız...

Saly dede

23 Şubat 2024 Cuma 15:49

Demlenin bakalım demciler sizi ülkeye ne faydanız dokundu şimdi dokunsun

Ramadan

23 Şubat 2024 Cuma 15:37

Siz demlenmeye bakın.Chp'ye büyük tepki var.Adayınız %10'u geçmez.

Mesai saatleri

23 Şubat 2024 Cuma 15:04

Resimlere baktığımda kamuda çalışan personel mesai saatleri icerisinde mesaide değilde kahvehanede olduğunu görüyorum. Mesai saatleri içerisinde siyasi bir etkinliğe katılmak serbestde bizim mi haberimiz yok.

Beyinsiz Dumrul muharrem

23 Şubat 2024 Cuma 13:56

Halka din imandan bahset sn halicu ,Böyle olmaz , Allah kitap deyip devleti soymayacaksaniz oy vermeyiz , Bizi kandirman lazım ,sonrada yüzsüz olman gerekir .besmele ile hırsızlık yapmazsanız oy moy yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR