27 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Halıcı Salı Pazarında

CHP Milletvekili Yalım Halıcı, İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile birlikte Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

Isparta

CHP’de kongrelerinin ardından yeni oluşan yönetim, seçim çalışmalarına hızlı başladı. CHP Milletvekili Yalım Halıcı, parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Halıcı ve partililer bugün Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Halıcı, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
Milletvekili Halıcı ziyaretler ile ilgili açıklamasında; “İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Gençlik Kollarımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Salı Pazarında hemşehrilerimiz ile dertleştik” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa Kemal

27 Eylül 2023 Çarşamba 12:36

Araphana cevap: Lan ülkenden kaçmışsın. Kendimizi koruruz diyorsun. Git savaşsana. Klavye kahramanı. Şovmen.

ARAPHAN

27 Eylül 2023 Çarşamba 12:05

mustafa kemala CEVAP: MERAK ETME BİZ KENDİMİZİ KORUMASINI BİLİRİZ LAKİN: VATANI SAVUNUR KEN SENİN ĞİBİLERİN KEYİF İÇİNDE YAŞAMASINA ÜZÜLÜRÜM.bu sözü DİKATLİCE OKU///VATANINA EVLAT OLMAYAN HAÇLIYA AVRAT OLUR//// hdp İLE İTTİFAK KURUP.AKP ve M.H.P ye düşmanlık yapanlarıda biliyoruz.DEPREMZEDELERE hakaret eden yunan T***larınıda biliyoruz.MESELE PARTCİLİK DEĞİLDİR.haç İLE HİLAL MESELESİDİR.TÜRKİYENİ BEKA MESELESİDİR.SANA ve senin ğibilerine 1 damla su dahi vermem.ALIŞVERİŞ ETMEM.

ARAPHAN

27 Eylül 2023 Çarşamba 11:08

chp İÇİN açılım yaptık.KİM ?MUSTAFA KEAMLCİ,KİM? KILIÇTAR OĞLUCU,KİM ? HDP Cİ,KİM? ATATÜRKÇÜ,BELLİ OLSUN.kim? inönücü.belli olsun.kim? meralci belli olsun.

Mustafa Kemal

27 Eylül 2023 Çarşamba 10:50

Araphan ve ümmetçiye cevap: Sözde vatan millet din muhabbeti yapmışlar. Siz çocuklarınızı askerliği bedelli yaptırırsınız. Savaş çıksa ilk siz kaçarsınız. Hadi ordan.

ayaktaki yolcu

27 Eylül 2023 Çarşamba 09:10

5 er kilo meyve sebze alıp meclise ****üreydin lokantada pişirtir yersiniz....aaa pardon o zaman pahalıya gelir.

Dogan

27 Eylül 2023 Çarşamba 08:45

Sergilerde eksik olan ne dikkat ettiniz mi.

Ümmetçi

27 Eylül 2023 Çarşamba 07:39

Bunlar yüz yıldır türkçülüğü ulus milliyetçiliği laikliği devletçiliği dayattı,saltanatı halifeliği kaldırdılar,bunlar ezanı türkce okuttular,asıl amaçları namazıda türkçe kıldırmak.20milyon Afgan Suriyeli faslı ümmet din kardeşimizle tekrar ümmetçi Arap bilincine geri dönüciz.bu milleti araplaştırıciz.osmanlıcayı geri getiriciz,akp MHP koalisyonuyla ümmeti ayağa kakdırıciz.

ARAPHAN

27 Eylül 2023 Çarşamba 06:45

seyit rızanın torunu KILIÇTAROĞLUNU,BATININ ÇOCKLARINA YEDİRMEYİZ.NOKTA: 1 YERİ FETH ETMEK İSTER İSEN ÖNCE İÇTEN FETH EDECEKSİN.NOKTA: DİYARBAKIRLI MERALİ BAZILARINA YEDİRMEYİZ. NOKTA: ELAZIĞA layik olmayan ,diyarbakıra layık olmayan.1915 olayları soy kırımdır diyen.EMPERYALİZMİN TARAFTARI DEMİRTAŞI da KAHVALTI ARAKADAŞLARI içerde feth edildiniz eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy TÜRK.UYAN EYYYYYYYYYYY TÜRK. ÜSTE ĞÖK ÇÖKMEDİÇE,ALTA YER YARILMADIKÇA SENİN İLİNİ TÖRENİ KİM BOZABİLECEKTİ:DURUMUN VAHİM.TİTRE VE

Muhammed mustafa

26 Eylül 2023 Salı 19:56

Halk halinden memnun, emekli , asgari ücretli, esnaf herkes memnun. Rte eceliyle ölene kadar bu ülkeyi yönetir kimsede rakip olamaz.bu mihalefetle 50 sene daha yonetir

Aynı duzen devam ediyor,değişim yok.

26 Eylül 2023 Salı 18:41

Kılıçdaroğlu istifa ediyor mu siz ondan haber verin,yoksa türkiye de değişen bir durum yok devamdır.Ayni düzen devam edecek demek ki...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR