30 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Halıcı, Genel Başkan Yardımcısı olabilir

Milletvekili Halıcı, Genel Başkan Yardımcısı olabilir

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, genel başkanlığa aday olarak yolculuğa çıkan Özgür Özel’e en yakın isimlerinden başında geliyordu. Partide “Değişim” isteyen milletvekilleri içinde bulunan ve seçim çalışmalarında Özgür Özel’in yanından hiç ayrılmayan Milletvekili Halıcı, A Takımında yer alıyordu. Özgür Özel, Genel Başkanlık yarışını kazandı. Şimdi gözler ise Milletvekili Yalım Halıcı’nın partide üst düzey bir görev verilecek mi ona çevrildi.

CHP 38'inci Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında 1366 delegeden 812'sinin oyunu alan Özgür Özel, CHP'nin 8'inci Genel Başkanı seçildi. Özel’e en yakın isimlerden biri de kuşkusuz Milletvekili Yalım Halıcı olarak biliniyor. Öyle ki, illerde seçim çalışmalarında sürekli yanında olan isimlerin başında geliyor.

Bugün parti meclisi belirlenecek. Önümüzdeki günlerde ise Özel, yeni çalışma arkadaşlarını oluşturacak.

Isparta CHP Teşkilatının beklentisi ise Milletvekili Halıcı’nın genel başkan yardımcılığı yada üst düzey bir görev almasını bekliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğrucu Davud

06 Kasım 2023 Pazartesi 15:37

Atatürk'ün Partisi, TCnin ilk partisi, 100 yıllık parti, En köklü parti, vs. vs. vs. Yahu bu parti teröristlere selâm vermeden, terör örgütlerine dayanmadan, Türk Milletine dayanarak ayakta duramıyor mu? Neden kendisini teröriste, terör örgütüne muhtaç ve mecbur hissediyor? Terör örgütünün desteğini aldınız da sonuç ne oldu, yine hüsran, yine hüsran. Aha buraya yazıyom bu kafayla Yerel seçimlerde de, 2028 Genel seçimlerinde de yine aynısı olacak. çok şükür ki, henüz vatanseverler daha bitmedi.

Vatandaşşş

05 Kasım 2023 Pazar 23:10

Eyvah yine ittifak olacak. Bir birine zıt tüm görüşler birleşecek.tek başına sandığa gidemeyen seçmenine ihanet eder.

Ben

05 Kasım 2023 Pazar 21:00

Yapmazlar mümkün değil Ispartalıyı yapmazlar

Spartalı

05 Kasım 2023 Pazar 16:42

Seloşun izinden gidenler iflah olmaz

ahmet yücel

05 Kasım 2023 Pazar 16:36

bence fazlası ile hak etti olmasa bile uzun yıllardır ıspartanın hasret kaldığı seçtiği vekillerden en az on gömlek üstünü bir görünüm sergiliyor. hayırlı olsun

Vatandaş Rıza

05 Kasım 2023 Pazar 16:09

Dedektif adlı yorumcuya....demek ki sende İmamoğlu nün İstanbul'da kazanamayacağına inanıyorsun... Vallahi haklısın...şu bir gerçek ki İYİ parti olmasa ,CHP nın İstanbul da kazanması mümkün değil zaten... Yalım Halıcı beye üst görevler yakışır.. İktidar olmasalar da Isparta nın sorunlarını dile getirir.. Zaten iyi bir kişiliği, nazik bir insan olması dolayısıyla oy verdik... Değilse CHP ye oy vermem hayat da.. Özgür Özel i de görelim bakalım bı....

Taze kan dönemi

05 Kasım 2023 Pazar 16:05

Artık siyasette gençlere yol verseler,önünü tıkamasalar çok iyi olacak.60 yaşın üstündekilere milletvekilligi,il baskanlığı,belediye başkanlığı,parti genel baskanlığı yasaklansın kardesim.,ihtiyarlar kendileri hasta,partileri nasıl yönetecekler.Tüm partiler icin durum aynı.

Mete

05 Kasım 2023 Pazar 15:20

İnşallah

Adnan

05 Kasım 2023 Pazar 14:22

Yakışır, artık Isparta dan silik vekil istemiyoruz.

DEDEKTİF

05 Kasım 2023 Pazar 13:55

Ahanda Buraya yazıyorum...Özgür Bey yerel seçimlere Kadar İdare edecek Seçim sonrası Tekrar kurultaya Gidip parti imamoğluna teslim edilecek...HollywoodSenaryosu böyle yazıyor...( Senarist BİDEN)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR