29 Nisan 2024 Pazartesi

Milletvekili Gökgöz, Kaymakkapı Meydanında

Milletvekili Gökgöz, Kaymakkapı Meydanında

Isparta

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kaymakkapı Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İL Başkanı Serkan Keskin ve parti yöneticileri ile birlikte Kaymakkapı Meydanında vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Gökgöz, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için destek istedi. Milletvekili Gökgöz açıklamasında; “Kaymakkapı Meydanı’nda esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, desteklerini istedik. 28 Mayıs'ta Büyük Türkiye Zaferi’mizi hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AKP NE YAPTI

24 Mayıs 2023 Çarşamba 09:51

AKP NE YAPTIDA HALEN DAHA ONLARA OY VERİYORSUNUZ DAHA DOSTLUK YOLU DENİLEN BURDUR DAĞ YOLU BİTİRİLEMEDİ ANTALYA YOLU DUBLE YOL YAPILMASI GEREKLİ DİYE DİYE DAHA KAÇ DEFA SÖYLECEK BU HALK ORADA OLAN KAZALAR ÖLENLER HİÇ İÇİNİZİ ACITMIYOR MU YAZIK !

Vatandaş

24 Mayıs 2023 Çarşamba 09:08

Isparta için ne yaptınız yada ne yapacaksınız Ispartanın haklarını hangi platformda savundunuz Isparta için kimlerden ne talepleriniz olacak

sengetli

24 Mayıs 2023 Çarşamba 08:54

hacı abe.seçildingari.bidaha ortalıkta görünmezsin gari.bidahaki seçime kadar.

gerçek

23 Mayıs 2023 Salı 22:56

TEK BİR SORU SORABİLRMİYİM 20 YILLIK İKTARDAN ISPRTA NEDEN NASİBİNİ ALMADI VEKİLLERDEN DOLAYI MI YOKSA DEMİRELİN MEMEKLETİ OLDUĞU İÇİN CEZALI MI

Selamün aleyküm

23 Mayıs 2023 Salı 18:10

İçinizdeki hainlere dikkat edin ve yola devam edin, unutmamak gereken tek durum kendi memleketimizin insanına sahip çıkın, özellikle kamu personeli 21 senedir sizden olmuştur,şimdi birileri gelip bunların keyfinj kaçırıp yerine kendi gibi sahtekarlar getirecekmis. Buna müsade edilmemesi gerekir, Isparta için, bazıları gibi kuru laflar degil, icraat yapmalısınız, yaptığınız icraatlara sahip çıkın.Paris sevdalıları gelip işinizi bozacaktır. Şimdiden bunu yapmadı mı? Basri ve turala dikkat edin.

GELDİ GELDİ REKOR GELDİ

23 Mayıs 2023 Salı 17:11

SUSSAN GÖNÜL RAZI DEĞİLKONUŞSAN E TİPİ CEKİLECEK DERT DEGİLHALK MEMNUNSA HALİNDEN SENİN Kİ DE EDEP DEGİL

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR