03 Mayıs 2024 Cuma

Milletvekili Cesur partiye yeni katılanlara rozet taktı

Milletvekili Cesur partiye yeni katılanlara rozet taktı

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Isparta Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezinde partiye yeni katılanlar için düzenlenen rozet takma törenine katılan Cesur ve İYİ Parti Milletvekili Adayları, ardından Toroslar Yörük Türkmen Federasyonunu ziyaret etti. Akşam programında ise İYİ Parti Kuleönü Belde teşkilatı ve SKM açılışına katıldı, kahvehane ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti’ye katılan Aksoy, Ünal, Keleş ve Özdemir aileleri için Seçim Koordinasyon Merkezinde rozet takma töreni gerçekleştirildi. Törene İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Hasan Büyakçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, Milletvekili Adayları İsmet Yılmaz, Faruk Torun ve partililer katıldı. Törende konuşan Milletvekili Cesur, “Isparta’da ve Yenişarbademli’de oturan Yenişarbademli’li kardeşlerimiz partimize teveccüh etmişler. Hepimiz için çok güzel bir gün bugün. İYİ ki geldiler aramıza, bize güç verdiler. İYİ Parti büyüyor, iktidara geliyor. Böylece, Yenişarbademli ilçemiz ve köylerimiz de artık medeniyetin tüm imkanlarına kavuşacak. Bunun için 9 gün kaldı” dedi.

CESUR, YÖRÜKLERLE BULUŞTU

Milletvekili Aylin Cesur, rozet takma töreninin ardından Toroslar Yörük Türkmen Federasyonunu ziyaret etti. Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Yağcı, Genel Sekreter Muharrem Akgül, Gelendost Yörük Türkmen Dernek Başkanı Emrah Akbaş, Havutlu Yörük Türkmen Dernek Başkanı Mehmet Gülfidan, Akkeçili Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akkeçili, Sofular Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz, Isparta Mehteran Başkanı B. Ali Çetin, Honamlı Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Ali Galip ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Cesur, “Partimizin kuruluş amaçlarının içerisinde Türk’ün özüne sahip çıkmak var. Türkçülüğü ve Türk milliyetçiliğini, yörüklerimizin taşıdığı gelenek ve göreneklerin kıymetini bilen bir partiyiz. Kültürel mirasımızın Türk milleti tarafından sahiplenilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.

İYİ PARTİ KULEÖNÜ BELDE TEŞKİLATI VE SKM AÇILIŞI YAPILDI

Milletvekili Cesur, akşam saatlerinde ise partililerle birlikte Kuleönü Kasabasında Belde Teşkilatı SKM açılışı gerçekleştirdi, ardından kahvehane ziyaretinde bulundu. 3 tekerlekli motosikletle ilerleyen küçük çocukları görünce otobüsü durdurup  inen Cesur’un samimi tavırları renkli görüntüler oluşturdu. Her birine tek tek sarılan Cesur, motosiklete binmeyi de ihmal etmedi.

İYİ Parti Kuleönü Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Cesur, “Hepinizin gözlerinden iktidara gelişimiz okunuyor. Bu Kuleönü Kasabasına yansımış, Isparta’ya yansımış. İlçe ilçe, köy köy geziyoruz. Her yerden tek bir ses yükseliyor, “Kurtarın bizi” diye. Ben de diyorum ki; az kaldı. Değerli Belde Başkanımıza açtığı bu güzel SKM için ve yaptıkları çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Kuleönü İYİ olacak. Bunda kararlıyız. Yalandan talandan dolandan bu memleketi kurtarmaya az kaldı. memleketin evlatlarının boğazlarından geçmesi gereken lokmaları, dışarıdan getirilen mültecilere aktarmaya son vermeye az kaldı” dedi.

Açılışın ardından beraberindeki partililerle birlikte kahvehane ziyaretinde bulunan Milletvekili Cesur herkesle tek tek sohbet etti, taleplerini dinledi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Geliyoruz

07 Mayıs 2023 Pazar 23:54

Yenişarbademli den 5 aile akp den istifa edip iyilik haraketımıza katılmıştır aramıza hoşgeldiler sefalar getirdiler partimize verecekler için çok teşekkür ediyoruz Yenişarbademli kararını verdi

Isparta siyaset adamı

07 Mayıs 2023 Pazar 13:37

Isparta seçim sonucu 2 ak 1 MHP 1 CHP Aylin hanım bu dönem yoksunuz

Güzel insan

07 Mayıs 2023 Pazar 09:42

Vatan vatan gerisi teferruat

Kemal İncesu

06 Mayıs 2023 Cumartesi 21:42

BU İYİ PARTİYE GENELDE FETÖCÜLRR KEMALİSTLER VE IRKCILAR SÜLEYMAN CILAR VERİYOR NORMAL BİR TÜRK VARANDAŞI BUNLARA OY MOY VERMEZ

Spartacus

06 Mayıs 2023 Cumartesi 19:11

Ne yaparsanız yapın ,ne söylerseniz söyleyin İYİLER,MİLLET VE BAY KEMAL kazanacak.İktidar tarihten bir tozlu sayfa beyensin.

dogrucu davut

06 Mayıs 2023 Cumartesi 16:44

2 kişi mi

Vatandaş

06 Mayıs 2023 Cumartesi 15:03

Partide ülkücü bırakmayan maral abla Sinan ateşçi oldu.

Kürklü

06 Mayıs 2023 Cumartesi 13:01

Kürklü sen seçilemiyon haberin olsun 5 yıl daha maaş bağlanmayacak sana sende şehidin bacısına söven kankan lütfü türkanda tarih olacaksınız 2akp 1chp 1mhp

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR