29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP salona sığmadı

MHP salona sığmadı

Isparta

Isparta Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Türk Gençliği Buluşması, salonlara sığmadı. MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın zafer kutlaması havasında geçen buluşmada sanatçılar Zafer İşleyen ve Ali Kınık sahne aldı. Belediye Başkan Adayı Günaydın, buluşmayı 99 Ruhu olarak nitelerken, Milletvekili Sönmez de yalan anketlere gönderme yaparak, “İşte anket bu salon” dedi. 

Isparta Ülkü Ocakları tarafından IYAŞ Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Ramazan Şenliği – Türk Gençliği Buluşması” mahşeri bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. 
Sevilen sanatçılar Zafer İşleyen ve Ali Kınık’ın sahne aldığı program deyim yerindeyse Yusuf Ziya Günaydın’ın zafer kutlamasına dönüştü. 
Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı Av. Alperen Anıl, “Çok şükür liderimizi sırtından vuranlardan, yılanlardan, satanlardan, kaçanlardan olmayacağız. Yılmayacağız, başaracağız” dedi. 

ISPARTA’YA SEVDALI TÜRK MİLLİYETÇİLERİYİZ 

Milletvekili Hasan Basri Sönmez de konuşmasında protokolü selamlarken Belediye Başkan adaylarına “Belediye Başkanlarımız” diye hitap etti. Sönmez, “Ülkü Ocakları adam gibi adamların öz yuvasıdır. Aklın, ahlakın, adanmışlığın, iman kaynağıdır. Biz ateş çemberinden geçtik, devlete ve millete sevdası sınanmış insanlar topluluğuyuz. Isparta’ya sevdalı Türk milliyetçileriyiz” dedi. 

İŞTE ANKET BURASI 

Milletvekili Sönmez, “Dün Günaydın başkanlığında neler yapıldığını gördük. Bugün diğerlerinin neler yapamadığını görüyoruz. 
Ayırmadan ayrışmadan herkes hizmet alsın, Isparta yeniden huzurun başkenti olsun istiyoruz” dedi. Son günlerde ortaya çıkan anket furyasına da değinen Sönmez, “14 Mayıs seçimlerinde bize MHP Isparta’dan vekil çıkaramıyor dediler. Ben de dedim ki, siz anketlerde birinci çıkıyorsunuz ama sandıkta sondan birinci çıkacaksınız. Para vererek anket yaptıranlara şunu söylüyorum, alayınız gelsin bu salonu görsün. İşte anket burası” diye konuştu. 

3 DÖNEM YAPTIK, 4. GELİYOR 

MHP Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da tezahüratlarla çıktığı kürsüde, “Bugün ne görüyorum biliyor musunuz? 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptım, 4. Geliyor. Biz bir zamanlar 99 ruhu yaşamıştık. Şimdi o ruhu tekrar yaşıyoruz. Özellikle şu kalabalık bana bunu bir kez daha hissettirdi” dedi. 

KOMİK ANKETLER 

Yapılan anketleri komik bulduğunu söyleyen Günaydın, “Son zamanlarda parayla anket yaptırıyorlar. ‘Birinci sıraya birini koy, 2. Sıraya beni koy ama Yusuf Ziya’yı 4. Sıraya koy’ diyorlar. Elinize ne geçiyor. Parayla yaptırıyorsunuz. 
Biz gerçek anketi yaptık. Isparta’da biz belediye başkanı oluyoruz. Müjde. Ne oldu o sahte anketler. Yalan dolan oldu” ifadelerini kullandı. 

Günaydın, “99 ruhunun neticesini 31 Mart’ta göreceğiz. Belediyenin burçlarına 3 hilali asacağız. Gökkubbe’nin üstündeki 3 hilali kıskananlar vardı. Bayrağını bile bilmeyen insanlar, orasına burasına yıldızlar takmışlar. Güya Türk bayrağı yapıyor. Bayraktan haberleri yok. Ama 31 Mart’ta bir çelik kuvvet gelir onu düzeltir. Birlikte yapacağız bunu. Geleceği sizler yöneteceksiniz ülkücü gençler” dedi. 
Konuşmaların ardından kalabalık salon Zafer İşleyen ve Ali Kınık’ın birbirinden güzel şarkı, türkü ve marşlarıyla coştu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR