29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP sahada tam gaz çalışıyor

MHP sahada tam gaz çalışıyor

Isparta

MHP İl Genel Meclisi SKM Başkanı Osman Gülay ve İl Genel Meclis üyesi adayları IGC Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdiler.

31 Mart yerel seçimlerine 25 gün kala siyasi partilerin seçim çalışmaları yoğunlaşmış durumda.  Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi SKM Başkanı Osman Gülay beraberinde İl Genel Meclis üye adayları ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek hem yeni yerin hayırlı olması dileklerinde bulundular hem de yürüttükleri seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundular.

Beraberinde MHP İl Genel Meclis üye adayları Hüsamettin Ünsal, Ali Toprakçı ve Salih Şen’le birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın merkezi ziyaretinde Başkan Mustafa Baş’a yeni basın merkezinin hayırlı olması dileklerinde bulunan MHP İl Genel Meclisi SKM Başkanı Osman Gülay, İl Genel Meclis üye adayları ile birlikte geçtiğimiz hafta sahada seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Öncelikle yeni yerinizin hayırlı olması dileklerinde bulunuyoruz. Biz MHP olarak İl Genel Meclis üye adaylarımızla birlikte saha çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Gerek mahallelerimizde gerekse merkeze bağlı 20 köy ve 2 kasabamızda çalışmalarımıza başladık.

HER GİTTİĞİMİZ YERDE EMEKLİLER ÖNÜMÜZE  ÇIKIYOR

Gittiğimiz her yerde MHP olarak vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere sorunlarını aktarma imkanı buluyorlar, özellikle emekli kesim her gittiğimiz her yerde önümüze çıkıyor ve emekli maaşlarının çok yetersiz olduğundan yakınıyorlar. Çalışmalarımızı gündüz ve akşam saatlerinde sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Ramazan ayı boyunca da devam edecek” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Genel Meclisi SKM Başkanı Osman Gülay ve diğer meclis üye adaylarına seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, “Kazanan Isparta olsun” şeklinde konuştu. MHP Grubunun ziyareti daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa32

06 Mart 2024 Çarşamba 07:50

Bu seçim de çok hatalar yapıldı.Partiye gençler gelsin derken bunların basit hatalar yapması MHP yi halk gözünde yöneticilerin basit işlere bulaştığı görüntüsü verdi. İlkokul mezunu Akp li Ali Toprakçı bile MHP listesinde yer alıyorsa birşeyler var.İyi Partiye döndü MHP sanki.haksız hukuksuz Deregümü köylüsünün anlattığı elinden %10 komisyonla domates alan, emlak satışları ile elde ettiği haksız gelirleri bırakmak istemeyen Ali toprakçı köye kardeşini aday etmiş. çok yazık çok

Milliyetci

05 Mart 2024 Salı 14:06

Ali toprakçı gibi bi yaratık dan kimseye fayda gelmez yazık çok yazık teskilatta onca gönül vermiş adam varken ihracata gerek yoktu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR