27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Isparta Milletvekili Adayları tam kadro sahaya indi

MHP Isparta Milletvekili Adayları tam kadro sahaya indi

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez ve Selim Öncel, kamu kurum kuruşlarını da tek tek ziyaret ediyor. Gün içerisinde onlarca program hazırlayan MHP kadroları, akşam saatlerinde de mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Isparta Defterdarlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumlarını ziyaret eden MHP Heyeti, müdür ve  personellerle buluştu.
    Çalmadık kapı bırakmamakta kararlı olan MHP Milletvekili Adayları Sönmez ve Öncel’e MHP Merkez İlç Ülkü Ocakları Başkanı Furkan Tamer ile partililer de eşlik ediyor.
    MHP Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez ve Selim Öncel, ziyaretlerin tüm hızıyla sürdüğünü ve sorunları da yerinde gördüklerini söylediler. Adım atmadık yer bırakmamakta kararlıyız. Her adımda sorunları dinliyor analiz ediyor ve adım adım bu sorunları çözmek için planlar yapıyoruz. Sönmez ve Öncel, sahadaki çalışmalardan olumlu dönüşler aldıklarını ve destekleyenlere teşekkür ettiklerini söylediler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

doğruya doğru

14 Nisan 2023 Cuma 22:10

mesaisinde olması gereken devlet memuru kişi de var orada yaptığı iş yanliş değilmi

Erkan

14 Nisan 2023 Cuma 20:28

AKP'ye oy topluyorlar. Hayret..

Mete

14 Nisan 2023 Cuma 19:20

Üzgünüm size oy moy yok, sebep bahçeli

HAKAN

14 Nisan 2023 Cuma 18:39

bu basrideki hava nedir bilen var mı biri... şuna söylesin daha seçilmedi ....seçilemeyecek ....bide çakarlı araba kullanmak suç değil mi kim izin verdi bunun arabasına ayıptır ya daha seçilmeden kibirden bayılacak be

VEKİLİN ASLI

14 Nisan 2023 Cuma 13:55

Çok azimliler maşaallah akp liler bile tayyib için bu kadar çalışamaz varoluuunn

Hahaha

14 Nisan 2023 Cuma 13:14

Mhp'nin %2-3 oyu var.Fazlası sürpriz olur.

Ümit

14 Nisan 2023 Cuma 12:59

Hilmi kardeş, ben sana söylemedim mi bu Basriden memlekete bir fayda gelmez diye, zenginle ticari çıkarlar uğruna menfaat siyaseti yapar. Hakkından gelemezse yakınlarıyla adamı tehdit eder aklı sıra. Menfaatci cahil kara kazanlar.

Ateş

14 Nisan 2023 Cuma 12:56

Basiretsiz Basri, kadroda en önemli kişi eksik, bu arkadaşları tanımam ama davaya gönül vermiş kişiler olduğu belli. Asıl kazan karası nerde, hangi yardıma çökmeye gitti. Sende iyi bilirsin 3 günlük dava ticari menfaat li dava adamını, haini, hırsızı arsızı, savundugun için sende onun gibisin anlasilan

Ak partili

14 Nisan 2023 Cuma 12:36

Sayın vekilim diyelim şimdiden 1 MHP garantiledi ak partinin adaylar acıklandıgı gün hayırlı olsun Bi vatan evladı gitsin meclise...

aslı

14 Nisan 2023 Cuma 12:28

olmaz bu iş fazla havaya girdiniz sonu İYİ olacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR