27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP İl Genel Meclis Üyesi adayları köylerde

MHP İl Genel Meclis Üyesi adayları köylerde

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ali Toprakçı, Hüsamettin Ünsal, SKM başkanı Osman Gülay ve teşkilat mensupları seçim çalışmaları kapsamında Isparta'nın Direkli ve Geyran köylerini ziyaret ettiler.

Toprakçı, köy sakinleriyle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Toprakçı'nın köy ziyaretleri, yerel halkla doğrudan temas kurarak onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamak amacıyla gerçekleşti.

Köy sakinleri, Toprakçı'nın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirirken, köylerinde yaşanan sorunların çözümü için desteklerini ifade ettiler.

Ali Toprakçı, köy ziyaretlerinde, İl Genel Meclisi'nde görev alması durumunda köylerin ihtiyaçlarını gündeme getireceğini ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağını belirtti.

Isparta'nın her köşesine eşit hizmet götürmek ve köylerin kalkınması için çaba sarf edeceğini vurgulayan Toprakçı, köy sakinlerinin desteğini istedi.

MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ali Toprakçı'nın köy ziyaretleri, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte hız kazanan seçim çalışmaları içerisinde önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa Yıldız

11 Mart 2024 Pazartesi 15:17

Fotoğrafdakiler hepsi neredeyse deregümülü.Gecelerin prensleri hepsi orada. Alem buysa kral sizsiniz.Davutun düğününde getirdiğiniz dilberleri getirmezseniz ama oy yok. 50 tane dilber geleceği söylediler. Getirin getirin. Çiftçinin hallerini anlatalım gacılara

sengetli

11 Mart 2024 Pazartesi 07:14

hep aynı.seçim zamanı heryer gezilir.seçim bittimi.kimse gitmez.

Enteresan

11 Mart 2024 Pazartesi 00:11

SKM BAŞKANI Barış Gümüş değil mi ? Osman Gülay Skm Başkanı mı olmuş ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR