27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın; Çığ gibi geliyoruz

MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın; Çığ gibi geliyoruz

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, sevgi belediyeciliğine vurgu yaparak, “Çığ gibi geliyoruz. Belediye personelimizin de desteğiyle geliyoruz” dedi. 

Günaydın, Isparta Belediyesi personeline seslendiği konuşmasında  “Isparta Belediyemizin sevgili çalışanları, dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim, evlatlarım; bu seçim sizin de seçiminiz. Görüyorsunuz 5 yıl içinde çok yanlışlıklar gördünüz, çalışmalarınıza baskı yapıldı, eziyet yapıldı, sürgünler yapıldı. Isparta belediyesinin verimini de sıfıra düşürdüler” dedi. 

“Çığ gibi geliyoruz” diyen Günaydın, “Şimdi biz geliyoruz. Hem de çığ gibi geliyoruz. Sizlerin de bana gösterdiğiniz sevgiyi görüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. Çığ gibi gelmemizde sizlerin de payı var” diye konuştu. 
Günaydın, Şükrü Başdeğirmen’in personelin kullandığı belediye araçlarına kamera sistemi taktırdığını kaydederek, “Bu baskılar neticesinde araçlarınıza kameralar takıldığını duyuyorum. Komik bir hadise bu. Sizlere itimat edilmiyor. Ben sizlere geçmişte hep itimat ettim. Bundan sonra da itimat edeceğim. Birazcık sabredin. 31 Mart’ta geliyoruz. Bu araçlardaki cihazları da arzu ettiğiniz tarihte kaldırabilirsiniz. Güzel günler bizim olacak. Güzel günler sizin olacak. Sevda içerisinde hep birlikte çalışacağız” de

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR