30 Nisan 2024 Salı

MHP'den Emniyet Müdürü Turanlı'ya hayırlı olsun ziyareti

MHP'den Emniyet Müdürü Turanlı'ya hayırlı olsun ziyareti

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve yönetimi, Isparta’ya yeni atanan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Sönmez, ziyaretten fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı. Sönmez; ‘Emniyet Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan Polislerimiz Türk Milletinin şerefli, onurlu insanları ve kahramanlarıdır. Onlar bizim için değerlidir. Onların fedakar ve cefakar hizmetleri ile huzurlu yaşıyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Minnettarız Şükranlarımızı sunuyoruz. Misafirperverlikleri için Ahmet Metin Turanlı Müdürümüze Teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DAIMA

25 Ağustos 2021 Çarşamba 00:04

Yorum yapan kişiler şunu bilsinler ki Adam gecesini gündüzüne kattığı ortada davasi için cesaretini yurekliligini atilganliligini ortaya koymuş Kıskanmak yerine örnek olmayi denerseniz belki içten içe büyüyen fesatliginiz da son bulur.

senirkent ovası bozkurt yuvası

24 Ağustos 2021 Salı 16:12

YA adam il başkanı olarak bir emliyet müdürünü hoş geldin ziyaretinde bulunuyor. yorumlara bakıyorumda yazı yazmasını bilmeyenler kılavye kahramanı olmuş parti içi muhalefet yapanlarda burada isimlerini gizleyerek yorum yapıyorlar. bu mhp il başkanına helal olsun adam dolaşıyor çalışıyor baya kıskananı varmış.

Adem

24 Ağustos 2021 Salı 13:03

Emniyet müdürü nü niye ziyaret edersiniz yapmayın böyle seyleri o müdürü ziyaret ederek şımartiyorsunuz

Masal okumaya devam edin

24 Ağustos 2021 Salı 12:16

Kendilerinin kim olduklarının reklamını yapmışlar bu ziyaretler aynı zamanda bir uyarı ve gözdağı niteliğindedir

Derdimiz kapının köpekleriyle değil kapının kendis

24 Ağustos 2021 Salı 12:14

Şeref yoksunluğu iftirası atan namussuzlar önce aynaya baksınlar meydanlarda atılan ipleri fetonun soruşturulmasına engelleyenleri tv,lerde okunan mektuplardan medet uman namussuzları milleti zillet illet diye bölen gerçek bölücüleri sedat pekerden medet uman çakalları yolsuzluk rüşvet talanlara göz yumanları sözde memleketin kurban oldukları vatan topraklarını mülteci kampına çevirenlere göz yuman şerefsiz namussuzları bu halk iyi biliyor eninde sonundada hesabı sorulacaktır

Özgür olmalı

24 Ağustos 2021 Salı 11:02

Eskiden bu tarz nezaket kurallarını sadece devlet erkanı yapardı. Aç telefon ilet tebriklerini. Ne ayıp şeyler. Bütün vatandaşlar hoş geldin ziyareti yapsın o zaman müdüre.

Masal okumaya devam edin

24 Ağustos 2021 Salı 05:55

Kim hangi parti yaparsa tapsın bi tür ziyaretler hoş değildir dunyanın baska bir ülkjesinde böyle bir davranışta yoktur ha müdür atanmış değil seçilmiş olsa idi eyvallah ..

Deniz

24 Ağustos 2021 Salı 01:26

Basri ilk seçimde aday olursan 5bin oy bike alamayacaksın yaz buraya oy moy yok sans

Feridun

24 Ağustos 2021 Salı 00:00

Basri dondurma ****ürseydin başka bişey yaptığım yok ….sadece kendine çalış ama sonuç hüsran olacak …sen olmayacaksın asla

Zorbey

23 Ağustos 2021 Pazartesi 23:39

Bir takım şeref yoksunlarinın şerefli teşkilatın şerefli mensuplarına dil uzatarak hakarete varan söylemlerde bulundukları bu takvimde ziyaretiniz çok kıymetli ve değerli ayağınıza sağlık sayın başkan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR