01 Mayıs 2024 Çarşamba

Meteoroloji Isparta'ya saat verdi, uyardı

Meteoroloji Isparta'ya saat verdi, uyardı

Isparta

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Isparta'ya yüksek sıcaklık uyarısı yapıldı. Uyarıda, günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi. 

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, ''Yapılan son değerlendirmelere göre halen mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölge genelinde etkisini sürdürmesi beklenmektedir. 

(Antalya: 40-44 C, Muğla: 38-43C, Isparta 33-36C)

Sıcak hava dalgası nedeniyle bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir'' denildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gezgin Anadolu

18 Temmuz 2023 Salı 13:29

Küresel ısınma , buzullar ...Chemtrails i anlamadan bilmeden sağlıklı yorum yapamazsın.Sadece gerçek bilgi insanı ozgurlrstirir.Mexya diliyle konuşursan onları doğrularını gerçeklerini konuşursun.O gerçekler seni yolda bırakır.Oku kardeşim oku .Hayatı , insanı , doğayı oku.Kaç doz aşı oldun bilmiyorum ama sana tavsiyem git doğal , kaynak suyu tüket ki idrak seviyen artsın.Yoksa negatif akımın bilgilerini yüceltmeye devam edersin güzel kardesim .Nurun,ışığın kaybolmasın.

Gezgin Anadolu

18 Temmuz 2023 Salı 13:24

Sait Faik der ki her şey insanı sevmekle başlar.Yucelteceksen insanı yucelt köpeği değil.Sokaklari süsü köpek değildir.Cocuklarxir , insanlardır.Bilmi kim fonluyorsa onun doğruları konuşulur.Su an ki bilimtarikatinainanmaya devam et.Sorgulama itaat et .Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.Başıboş köpekler deki tuzağı acı bir deneyimle ...Avrupa da bir tane böyle köpek göremezsin.Kyduzdan insanımız oldu.Alo duyuyor musun gönül kardeşim .Lütfen gerçeği çarpıtma.Babil , Kabalizm arastir.

Bilim ve akıl

18 Temmuz 2023 Salı 08:09

Aşağıdaki yorumu okuduğumda bu cehalet karşısında kanım dondu. Küresel ısınmayı reddettiği yetmemiş bir de köpek dışkılarını cin yemeği yapmış. Akıl hastanesinden kaçan bir hastadır umarım!

Gezgin Anadolu

17 Temmuz 2023 Pazartesi 23:28

Kardeşim Salgın sürecinde nasıl zehirledilerse kanınızı , ruhunuzu , bedeninizi şimdi de küresel ısınma adı altında son darbeyi vurmak isteyecekler .İnanmayin Isparta insanı.Kuresel ısınma diyenin ağzına kürekle vurun.Kuresel soğuma var.Gokyuzunde spreylemeye dikkat.Türkiye 2030 projeleri için fdenek ülke seçildi.Medya fonlaniyor ! Bakın başıboş köpeklerin her yerde olmasının metafizik boyutu var Onların idrarı dışkıları dumansız ateş için besin kaynağı.Kopek nuru yok eder.

Spartalı

17 Temmuz 2023 Pazartesi 21:05

Acı patlıcana kırağı çalmaz

İnsan sever

17 Temmuz 2023 Pazartesi 18:28

Sözde hayvanseverler bir kap suyla zorla sokakta tutmaya çalıştıkları hayvanları kurtardıklarını sanmaya devam etsin. Hiç acımazlar o hayvanlara, belediye toplasın desek ona da karşı çıkarlar. Birazdan gelir cahil cahil su koyun derler. Belediye de bunların kafada. Ne insana faydaları var ne hayvana. Gerçek amaç ne?

Esnaf

17 Temmuz 2023 Pazartesi 17:09

Bu zamlara dayanan vatandaş sıcaktan etkilenmez

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR