28 Nisan 2024 Pazar

Merkez Sağ Partisi’nden Başdeğirmen’e tam destek

Merkez Sağ Partisi’nden Başdeğirmen’e tam destek

Isparta

İl Başkanı ve yönetimi yerel seçimde ‘dürüst, çalışkan adayın yanındayız’ mesajı verdi.

Ispartalı siyasetçi Ömer Bilgin’in partisi olan Merkez Sağ Parti, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde tavrının belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’den yana olduğunu açıkladı.

Merkez Sağ Parti İl Başkanı Metin Çakırarslan yaptığı açıklamada, ‘Yerel seçimlerde o kente en iyi hizmeti kim getirecekse ondan yana olmak bir memleket sevdasıdır. Sayın Genel Başkanımız hemşehrimiz Ömer Bilgin ile de bu konuda bir istişaremiz oldu. Partimiz aday çıkarmayıp seçime girmeyeceği için partimize gönül vermiş olan gönüldaşlarımızla birlikte, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve belediyede gösterdiği 5 yıllık azimli çalışma sonucunda AK Parti adayı olan Sayın Şükrü Başdeğirmen’i destekleme kararı aldık”  dedi.

İl Başkanı Çakırarslan, Liderimiz Tansu Çiller ve Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin’in tüm hemşehrilerine selamlarının olduğunu ve mübarek Ramazan aylarını kutladığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

“Merkez Sağ Parti olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i destekleme kararı alırken ana öznemiz Isparta oldu. Biz inanıyoruz ki şehrimize en güzel hizmeti kendisi verecek. Burada siyaset değil, memleket sevdası ön plana çıkmıştır ve safımız bellidir. Kendisine başarılar diliyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR