29 Nisan 2024 Pazartesi

Mehmet Tönge Mahallesi’ne kapalı pazaryeri kazandırılıyor

Mehmet Tönge Mahallesi’ne kapalı pazaryeri kazandırılıyor

Isparta

Isparta Belediyesi’nin Mehmet Tönge Mahallesi’nde Kapalı Pazaryeri inşaat çalışmaları devam ediyor. Zemin betonunun döküldüğü pazaryerinin çatısı Güneş Enerjisi Sistemlerine (GES) uygun şekilde yapılacak.

Isparta Belediyesi, şehre kapalı pazaryeri kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Çünür Mahallesi’nde 3.100 metrekarelik alanda çelik konstrüksiyondan kapalı pazaryeri inşa ederek vatandaşların ve pazar esnafının hizmetine sunulmasının ardından şimdi de Mehmet Tönge Mahallesi’ne kapalı pazaryeri kazandırılıyor. Yıllardır 2.100 metrekarelik açık alanda vatandaşlara ve esnafa hizmet veren pazaryerinin üstünün çelik konstrüksiyonla kapatılmasıyla ilgili inşaat çalışmalarına başlandı. Çalışmalarda zeminin temel beton dökümü gerçekleştirildi.

Mehmet Tönge Mahallesi Kapalı Pazaryerinin çatı örtüsü otogar şantiyesinden, kolonlar Davraz Pazaryerinden karşılanıyor. Kapalı pazaryerinde bay-bayan engeli wc’de bulunacak. Ayrıca proje GES’e uygun olarak planlandı.

Mehmet Tönge Pazaryerinden sökülen malzemeler ise Binbirevler Pazaryerinde kullanıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

18 Eylül 2022 Pazar 00:45

çünür ve mehmet tonge yeni dönem muhtar adayi şükrü başdeğirmen

ıspartali

17 Eylül 2022 Cumartesi 21:16

ısparta tek mahalleden ibaret onu anladık başkan cok sagol mu desem muhtar mi desem

ispartali

17 Eylül 2022 Cumartesi 21:15

ısparta tek mahalleden ibaret onu anladık başkan cok sagol mu desem muhtar mi desem

Oğuz güçlü

17 Eylül 2022 Cumartesi 18:10

Halıkent Pazaryeri 6 aydır kapalı..Bir belediye bu kadar mı beceriksiz olur.Her cumartesi rezillik yollarda pazar kuruluyor.Bir Pazaryeri üstünü saglamlastirmak bu kadar mı zor Şükrü Bey.

Yaz Bomba 32 bunuda Yaz

17 Eylül 2022 Cumartesi 15:37

Milyonluk otogar çürüyor , Muhalif Yusuf Ziya Günaydın hızlıca bu seviyeye getirdi , arkasında Hükümet Olan Şükrü kablumbağa hızında otogar çalışmalarına devam ediyor , sürekli yağmur ,kar ,tipi yiyeyiye çürüyen bu otogar ileride hayvan pazarına çevirilirse hiçkimse şaşırmasın bunun adı Milyonluk ihanettir .

Çünürlü

17 Eylül 2022 Cumartesi 13:16

Yeni otogar inşaatını bitirmeyin yapsanız da yarısını yapın yarısı inşaat kalsın ne gerek var çürüsün orda

Cesars

17 Eylül 2022 Cumartesi 13:06

Tönge mahallisine 4 kat izni bekliyoruz veya 3 kat izni 2 kat olunca altına dükkan yapılmıyor töngede dükkan yok bakkal bile yok manav yok PTT yok hiç bir şey yok

Ispartalı

17 Eylül 2022 Cumartesi 12:55

Köpeklerden bıktık sokağa çıkamaz olduk heryere yem dökülüyor yazık günah

Tönge halkı

17 Eylül 2022 Cumartesi 11:06

Bu iyi olmuş da mahalledeki köpekler oy versin sana bir daha sokakta yürüyemez olduk çocuklara saldırıyor köpekler ya bunlara çözüm bulsun belediye yada biz bir çözüm bulacağız az kaldı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR