27 Nisan 2024 Cumartesi

Mehmet Baş'a veda

Bir süredir tedavi gördüğü SDÜ Hastanesi’nde yaşamını yitiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın Babası Oluşum Gazetesi Sahibi Mehmet Baş dün memleketi Aydoğmuş köyünde yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile defnedildi.

Isparta

Isparta Basını bir büyüğünü daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Oluşum Gazetesi Sahibi ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın değerli babası Mehmet Baş(64) yaklaşık 3 haftadır tedavi altında bulunduğu SDÜ Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Bir süre önce Antalya’da bypass ameliyatı geçiren Mehmet Baş yaklaşık 3 hafta önce tekrar rahatsızlanarak SDÜ Hastanesine kaldırıldı. Gerek kalbindeki rahatsızlık gerek akciğerlerinde ve böbreklerinde yaşanan sorun  nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Tedavi sırasında zaman zaman kalbi duran ve doktorların çabalarıyla yeniden hayata tutunan Mehmet Baş maalesef önceki gün akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamayarak vefat etti.

SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNDA MEHMET AMCAYI YALNIZ BIRAKMADI 

Isparta Basınında yediden yetmişe herkesin çok sevdiği Mehmet Baş’ın vefatı  büyük üzüntüye neden oldu.  Aynı zamanda banker lakabı ile tanınan Mehmet Amca dün çok sevdiği Aydoğmuş köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Mehmet Baş’ın cenazesi dün sabah saatlerinde SDÜ Hastanesi morgundan alınarak cenaze aracı ile Aydoğmuş Köyüne götürüldü ve Köy camiinde kılınan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, MHP İl Başkanı Önder Topçu, Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, bürokratlar, Daire Müdürleri ve basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken ve babasını kaybetmenin derin acısını yaşayan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı meslektaşımız Mustafa Baş, cenaze defin sonrası taziyeleri kabul ederken, yapılan dualarla son yolculuğuna uğurlanan Mehmet Baş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları ile basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

 


 


 

 

 

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Asker arkadaşın

03 Ekim 2023 Salı 21:37

Dönüp dolaşacağımız yer kara toprak.Allah rahmet eylesin,yakınlarına Allah sabır versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR