30 Nisan 2024 Salı

Markette gördüğün cüzdanı alıp, kayıplara karıştı

Markette gördüğün cüzdanı alıp, kayıplara karıştı

Isparta

Isparta'da bir markette yerde cüzdan görüp alan kadın, kayıplara karıştı.

Olay Geçen 07 Eylül tarihinde Fatih Mahallesinde bir zincir markette meydana geldi. Bebeğiyle markete giren Figen Sonkaya, alışveriş yapmaya başladı. Bebeği cüzdanı habersizce yere attı. Markette alışveriş yapan başka bir kadın ise yerde gördüğü cüzdanı alıp, kayıplara karıştı. Bir süre sonra cüzdanının olmadığı farkeden Figen Sonkaya, yetkililerden güvenlik kameraları görüntüleri izlemesini istedi. Görüntülerde cüzdanını çalınması an be an kaydedildi. Polise başvuran Sonkaya, cüzdanını çalan şüphelinin bulunmasını istiyor. Cüzdanında bir miktar para ve kimlik kartlarının da bulunduğunu belirten Sonkaya, herşeyi geçtim, kimlik kartlarımı alsam yeter dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çokdürüstüsdür.d

20 Eylül 2022 Salı 18:27

He he yapmazdı denemesi bedava kümsenin görmeyeceği tenha bir yere para atalım 100 kişiden 80 i almazsa ben adımı değitiririm sülüman uaparım öyle bi kpnuşuyorsunuz sanki herkes dürüstmüş gibi siz daha insanları tanımamışsınız ben iyi tanıyorum insanların ne oldığunu dürüst güvenilir kaç insan tanıyorsunuz?

Galip

20 Eylül 2022 Salı 15:44

Birisi de demiş ki herkes böyle yapardı. Yapmazdı 10 kişiden 9u yapmazdı emin olun.

vatandaş

20 Eylül 2022 Salı 15:32

Ben geçen gün çocuklarla gezerken yerde 200 TL'lik banknot gördüm ve çocuklarıma 'bunu almayın. Düşüren kişi farkedip aramaya gelebilir' dedim. Ağaç yaşken eğilir. Bazıları kütük malesef onları eğitmek çok zor

Çokdürüstüzmaiallahyorumlardafelan

20 Eylül 2022 Salı 13:02

Çokta şeyapmayın büyük büyük çoğunluğumuz vizdan görse alıp yol alır çok kasmayın

g/uluborlulu

20 Eylül 2022 Salı 12:08

belki kadının son parası, belki cebinde başka para kalmayacak. yapılan insani bakımdan ahlaksızlık, yüz kızartıcı suç, dinen haramdır. inşallah kadının cüzdanı eksiksiz teslim edilir.

Deha07

20 Eylül 2022 Salı 10:13

İnsanlığın öldüğü an. Allah belani versin rezil kadın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR