03 Mayıs 2024 Cuma

Mahalle sakinlerinden Başkan Başdeğirmen’e teşekkür

Mahalle sakinlerinden Başkan Başdeğirmen’e teşekkür

Isparta

HABER/ GİZEM SARIKAYA- Isparta Akkent Mahallesi Sosyal Tesisleri bugün saat 14.00’da açıldı. Açılışa Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve çok sayıda mahalle sakini katılım sağladı.  

Açılış, Başkan Başdeğirmen, Milletvekili Gökgöz ve Müdür Baydur’un konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile gerçekleşti.

Akkent Mahalle sakinlerinden Ümmü Ceylan, mahallenin 5 yıl önce terk edilmiş bir durumda olduğunu, Başkan Başdeğirmen ile birlikte hizmet gördüğünü söyledi. Ceylan, açıklamasında; “Sosyal tesisimizin açılması mahallemiz için çok iyi oldu. Akkent Mahallesi bundan 5 yıl önce terk edilmiş gibiydi. Şimdi Allah’a şükür her şey çok güzel. Tesisimizde; kütüphanemiz, düğün salonumuz, dikiş kursumuz, alt katta dükkanlarımız var. Çocuklarımız, kadınlarımız, mahalle sakinlerimiz bol bol vakit geçirebilir. Sosyal etkinliklere katılabiliriz. Başkanımızdan çok memnunuz. Şükrü Başkanımızı destekliyoruz, Allah’ım inşallah tekrar kazanmayı nasip etsin” dedi.

Mahalle sakini Fatma Çalışkan; “Şu anda çok mutluyuz. Allah Şükrü Başkanımızdan razı olsun. Mahallemizi uzun bir süre hiçbir şey yapılmamıştı. Şükrü Başkanımızla toplantılarda görüştük; “Isparta’mız için 4 tane sosyal tesis yaptım, en büyük tesis ise sizin mahallede olmuş oldu” dedi.  Başkanımızın emeğine sağlık. Kendimiz, torunlarımız kitap okumaya geleceğiz. Toplantı salonumuz var. Burada sohbet edebiliriz. Çok güzel yer yapmış. Kızına da en kısa zamanda acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Tesisteki dikiş kursunda kursiyer olan Şerife Seçil Dişçi, yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Dişçi, açıklamasında; “Buradaki kursumuzda yatak örtüsü, masa örtüsü, kıyafet, kanaviçe gibi birçok dikiş yapıyoruz. Eski ürünleri tasarlayarak yeni ürünler yapıyoruz. Hem geri dönüşüm sağlıyoruz hem de kendimiz için güzel vakit ayırmış oluyoruz” dedi.  

  

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AKKENTLİ

20 Mart 2024 Çarşamba 05:12

Bomba 32 haberde röportaj yapıp yayınladığınız bayanlar Akparti kadın kolları üyesi olup bu Akkent Mahallesinde ikamet etmektedirler. Lütfen tarafsız olunuz. Burada ikamet eden birisi olarak halen mahallemizin çok fazla eksikleri var. Bu mahalle sadece seçim zamanında hatırlanmasın. Gelin mahalleye bir bakın 1 ay önce park yapılacak diye toza dumana kattıkları sosyal tesis üzerinde bulunan araziye bir bakın. Eski bundan daha iyiydi. Bahsettiğim yer yayınladığınız haber son fotoğrafında bile var

Ak Topraklar

19 Mart 2024 Salı 17:31

Şükrü başkan kazandı bu işi,diğerleri dagılsın bakem,herkes isine

Ak Topraklar

19 Mart 2024 Salı 17:30

Şükrü başkan kazandı bu işi,diğerleri dagılsın bakem,herkes isine

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR