30 Nisan 2024 Salı

Mahalle Kürsüsü Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi

Mahalle Kürsüsü Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi

Isparta

Isparta Müftülüğü tarafından sunulan din hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması ve verimliliğinin arttırılması amacıyla hayata geçirilen "Mahalle Kürsüsü Projesi" ile Çünür Mahallesinde birçok etkinlik düzenlendi.

Proje kapsamında, Isparta Müftü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, vaizler ve Çünür Mahallesi din görevlileri tarafından şehit aileleri, okullar, hastalar, engelli vatandaşlar ve mahallenin en yaşlıları ziyaret edilerek kahvehanelerde irşat programları, camilerde irşat programları ve Hz.Ali Camii Kız Kur’an kursunda kadınlara irşat programları düzenlendi.

Proje hakkında konuşan İl Müftü Vekili Böğet, "Projede emeği geçen din gönüllülerimizin üst düzey destekleri ile Çünür mahallemizde sunduğumuz Başkanlığımız hizmetlerine yeni bir perspektif ve ivme kazandırma fırsatı yakaladık. Birçok etkinlik yaparak ziyaretler gerçekleştirdik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Hizmet edenlerin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Uygulamaya yeni başladığımız 'Mahalle Kürsüsü Projesi' hizmet kalitemizin ve çeşitliliğinin arttırılmasına yardımcı olacaktır inşallah “ ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR