30 Nisan 2024 Salı

LGS İl Birincisi IYAŞ Selçuklu’dan

LGS İl Birincisi IYAŞ Selçuklu’dan

Isparta

Isparta’nın güzide eğitim kurumlarından olan IYAŞ Selçuklu Ortaokul’u, Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) büyük bir başarıya imza attı. Okul öğrencilerinden Ahmet Kaan Özel, Isparta’da ki LGS birincileri arasında yer alarak, adını altın harflerle okul tarihçesine yazdırdı.

İlimizin başarılı okullarından IYAŞ Selçuklu Ortaokulu’nun başarılı öğrencisi Ahmet Kaan Özek, LGS' de il birincileri arasında ki yerini aldı. Başarıyla ilgili olarak Okul yönetiminden ve Okul Aile Birliğinden yapılan açıklamada: “Öğrencimiz başarısının sırrını planlı çalışmaya, kitap okumaya ve okulla sıkı işbirliğine bağlamıştır. Ahmet Kaan Özek'i başarısından dolayı ailesini, emeği geçen tüm öğretmenlerini tebrik ediyoruz.” Denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Deniz

03 Temmuz 2021 Cumartesi 01:34

Tebrikler Ahmet ... Hep başarılı ol.

Mehmet Özek

02 Temmuz 2021 Cuma 20:17

Sevgili torunum başarınla ailemiz gurur duyuyoruz.Lise sıralarında aynı başarılarının devamını istiyoruz.. Mehmet Özek ailesi.

Halime

02 Temmuz 2021 Cuma 18:31

Tebrikler Ahmet Kaan

Hashimato

02 Temmuz 2021 Cuma 17:40

Zorluklar az veya çok herkes için var. Sen bu sınav sürecinde kendi önüne çıkan zorlukların üstesinden başarıyla gelmişsin. Bahaneler uydurup pes etmemişsin. Yolun açık olsun.

Matematik öğretmeni

02 Temmuz 2021 Cuma 17:36

Aferin. Azmin sonucunu göstermiş. Tüm pandeminin olumsuzluklarına rağmen Isparta'nın gururu olmuş.

İmla

02 Temmuz 2021 Cuma 11:51

Şu haber .metnini Ahmet Kaan’a gösterin de size imla ve noktalama yanlışlarınızı gösteriversin. Kim yazıyor bu metinleri bu kadar beceriksiz?

vedat

02 Temmuz 2021 Cuma 11:26

özel okul olsa yorum yağardı. özel okulun pandemi sürecindeki durumu ve devlet okulu arasındaki farkı hep birlikte görmüş olduk. okul yönetimini , öğretmenlerimizi tebrik eder kardeşimin başarısının devamını dilerim. demek ki özel okul özel okul abartmaya gerek yokmuş, bakın 1.devlet okulundan...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR